Mittatilauspuku

870,00 

Herrainpukimon mittatilauspuku on erittäin korkealaatuinen ja miellyttävällä arki- tai juhla-asustuksen kulmakivi. Noin 4000 mittapuvun kokemuksella ja täydellä tyytyväisyystakuulla prosessi sujuu asiakkaan kannalta helposti ja vaivattomasti.

Pukukangas on valittavissa  laajasta eurooppalaisten laatukangastalojen valikoimasta.

Esimerkkeinä valmistajista:

 • Cerruti
 • Dormeuil
 • Marlane
 • Reda
 • Vitale Barberis Canonico
 • Zignone

Puvun yksityiskohdat, kuten olkarakenne, kaulustyyppi, yksi- tai kaksirivisyys, napit, taskujen tyyli ja vuorikangas ovat luonnollisesti vapaasti valittavissa. Kangasvaihtoehtoja on satoja, vaaleanharmaista, raidallisista sekä ruutukuoseista hyvin rouheisiin sekä sileisiin yksivärisiin kankaisiin. Kangaspaino kankaasta riippuen on noin 220-320g/m2. Kaikki kankaat ovat 100 % lampaanvillaa, lukuunottamatta materiaaleja, joissa on silkkiä tai mohairvillaa seassa.

Vuorimateriaali on viskoosia. Takin vuorauksen voi tehdä täysvuorina, puolivuorattuna tai neljännesvuorattuna.

Hinnasto:

 • runsaasta heti valmiina olevasta valikoimasta mittatilauspuku half canvas tai superleggera -rakenteella 870€.
 • full canvas + 150€ pyydettäessä

Full canvas – suomeksi irtoliinarakenne – on käsityövaltaisempi rakenne, jossa päällikankaan ja sisävuoren välissä kulkevalla pellavaliinalla taataa paras laskeutuvuus tinkimättä hengittävyydestä. Half canvas rakenne on moitteeton kompromissi hyvän käyttömukavuuden ja nopeamman tuotantotavan välillä, sekä parempi kuin nykyisin tavanomainen liimarakenne. Jos edellä mainittu aiheuttaa hämmennystä, saadaan oikea valinta aikaan viimeistään myymälässä eikä ennakkotietoja tarvita.

 • mittaliivi pukuun 200€
 • lisähousut pukuun 250€.

Mittapuvun kaikki yksityiskohdat, leikkaus ja tyyli keskustellaan ja valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Herrainpukimon mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tuotteen voi tilata myös suoraan myymälästä. Varaa aika kalenterista.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Mittatilauspuku Osastot: , , ,

Kuvaus

Tuotteen voi ostaa joko etukäteen tai varaamalla suoraan sovitusajan. Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi.

Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Pukulahjakorttia voi käyttää myös irtotakki ja -housuyhdistelmän koostamiseen ja lahjakorttia voi käyttää myös pohjamaksuna arvokkaampia pukukankaita valittaessa.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

 • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 – 3 arkipäivää
 • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
 • noudettuna Turun tai Helsingin myymälästä saman päivän aikana (suosittelemme soittamaan etukäteen)

Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on 6-8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun puku on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Jos kiinnostuit ja olet epävarma valinnastasi, varaa aika ja tervetuloa tutustumaan paikanpäälle. Klikkaa tästä ajanvaraukseen.