Loro Piana mittatilauspuku

1 400,00 

Italialaisesta Loro Pianan villakankaasta valmistettu Herrainpukimon mittatilauspuku on täydellinen valinta äärimmäisen korkeaa laatua arvostavalle. Värejä ja kuoseja on useita tummansinisestä ja harmaan eri sävyistä liituraitaan sekä ruutuihin. Erittäin pehmeästi laskeutuva, luonnollisella kiillolla varustettu kangas on rypistymättömyytensä ansiosta huoleton valinta ja erottuu eleettömällä eleganssillaan edukseen.

Puvun yksityiskohdat vuorikangasta ja nappeja myöten ovat vapaasti valittavissa. Takin voi halutessaan tilata kaksirivisenä.

Puku valmistetaan aina laadukkaalla irtoliinarakenteella.

Loro Piana tarjoaa valikoimissaan kankaita äärimmäisen pehmeissä S’150–S’200 lukemissa, sekä silkki- ja kashmir-sekoitteisia kankaita, joiden hinnat vaihtelevat voimakkaasti. Varmistamme puvun hinnan tilauksen yhteydessä.

Hinnat alkaen:

  • 2-osainen puku 1400€
  • 3-osainen puku 1700€
  • lisähousut pukuun 400€.

Mittapuvun kaikki yksityiskohdat, leikkaus ja tyyli keskustellaan ja valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Herrainpukimon mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tuotteen voi tilata myös suoraan myymälästä. Varaa aika kalenterista.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Loro Piana mittatilauspuku Osastot: , , ,

Kuvaus

Tuotteen voi ostaa joko etukäteen tai varaamalla suoraan sovitusajan. Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi.

Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Pukulahjakorttia voi käyttää myös irtotakki ja -housuyhdistelmän koostamiseen ja lahjakorttia voi käyttää myös pohjamaksuna arvokkaampia pukukankaita valittaessa.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

  • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 – 3 arkipäivää
  • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
  • noudettuna Turun tai Helsingin myymälästä saman päivän aikana (suosittelemme soittamaan etukäteen)

Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on 6-8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun puku on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Jos kiinnostuit ja olet epävarma valinnastasi, varaa aika ja tervetuloa tutustumaan paikanpäälle. Klikkaa tästä ajanvaraukseen.