Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/toimitusehdot.html

Toimitusehdot

Lahjakortin voi käyttää verkkokaupassa tai Herrainpukimon toimipisteessä Linnankatu 9-11, 20100 Turku. Aukioloaikamme ovat ma-pe klo 11-18 sekä la 12-16. Lisäksi palvelemme ajanvarauksella 22.11.2017 alkaen Helsingissä Kaapelitehtaalla, C-rapussa 2. kerroksessa Galleriakäytävällä.

Ajan voi varata mittausta varten osoitteesta info@herrainpukimo.fi tai aukioloaikoina puhelinnumerosta 02 4808 1611. Ajanvaraus onnistuu myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolelle.

Mittatilausvaatteet ja tilaustuotteet toimitetaan 5-8 viikon kuluessa mittauksesta tai tilauksesta. Muut tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä toimitusmaksun Suomeen tai Viron pakettiautomaatteihin. Ruotsiin kirjelähetykset kulkevat veloituksetta, paketeista Ruotsiin veloitamme 10 euron lisämaksun (sis. alv). Ruotsiin kulkevat pakettitilaukset voi tällä haavaa tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@herrainpukimo.fi. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän täysi palautusoikeus. Palautusoikeus koskee myös mittatilausvaatteita.

Back to top