Herrainpukimon olkaimet

79,00 

Herrainpukimon olkaintoimittaja tulee Espanjasta, ja saatavilla on pirteä ja perinteinen valikoima.

Parhaiten tutustut valikoimaan paikan päällä Turussa tai Helsingissä kunnes uudet mallit saadaan inventoitua verkkokauppaan.

Herrainpukimon olkaimet (henkselit) ovat täydellinen lisä juhla- ja arkipukeutumiseen. Henkselit ovat mahtava asuste sen lisäksi, että ne pitävät housut ylhäällä mukavasti.

Valkoiset ja mustat olkaimet sopivat parhaiten smokin ja frakin seuraksi. Värikkäämmät mallit sopivat kaikkiin juhlapäiviin hyvin.

Pukimon työntekijöiden mieleen ovat perinteiset venymättömästä nauhasta tehdyt ohuet olkaimet, jotka pysyvät aina samalla korkeudella, ja joissa on aidoin meininki. Elastiset mallit ovat monen mieleen paremmat ja mukavammat, ja niistä löytyykin hauskimmat kuosit.

Kaikki Pukimon olkaimet ovat napitettavia, sillä klipsit sopivat huonosti meidän mittapukuihin. Herrainpukimon pukuihin ommellaan olkainnapit vyötärönauhan sisäpuolelle veloituksetta. Jokaisen olkainpaketin mukana tulee setti nappeja ommeltavaksi vaikkapa vanhoihin housuihin.

Elokuvista tunnettuja olkainten käyttäjiä ovat mm. James Bond, Gorgon Gekko, Jack Dawson ja monet muut legendaariset hahmot.

 

 

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): olkaimet Osastot: , , ,

Kuvaus

Halutessasi voit ostaa tämän tuotteen lahjakorttina lahjaksi toiselle. Useimpia kuvien olkaimia on saatavilla aina.