Päällystakki mittatilauksena, Loro Piana

800,00 

Loro Pianan kankaasta valmistettu päällystakki on elämäsi paras hankinta. Laadukkaalla irtoliinarakenteella valmistettu kangaspainoltaan 490-580g/m2 painoinen takki palvelee vuodesta toiseen ja antaa suojaa Suomen kylmältä talvelta.

  • Kangasvaihtoehtoja on noin 10. Kaikki vaihtoehdot ovat 100 % puhdasta uutta villaa, kangas valmistettu Italiassa. Lisähinnasta saatavana myös kasmir- ja kamelivaihtoehtoja.
  • Takin yksityiskohdat kuten yksi- tai kaksirivisyys, kaulustyyli, taskut, vuorikangas sekä mahdollinen vyö ovat kaikki asiakkaan vapaasti päätettävissä.

Herrainpukimon kaikki päällystakit ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): HPMTMOCLP-paallystakki-loropiana Osastot: ,

Kuvaus

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä. Voimme toimittaa tuotteen myös lahjakorttina.

Jos teillä ei ole vielä mittoja, lämpimästi tervetuloa Turun tai Helsingin myymäläämme:
tuotteen ostamisen jälkeen teille soitetaan ja varataan mitta-aika. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä. Halutessanne toimitamme tuotteen lahjakorttina käytettäväksi.

Lahjakortti

Tämän tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi asiakkaalle, jolla ei ole vielä mittoja. Toimitamme lahjakortin postitse muutamassa arkipäivässä (mahdollista saada myös sähköisenä). Jos haluatte tilata tuotteen lahjakorttina, kirjoittakaa tilausta tehdessänne “Kommentti tilaukselle” -osioon asiasta tieto meille.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet hoidamme ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Toimitus

Tuotteen toimitusaika on noin 6-8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).