Harris Tweed -päällystakki mittatilauksena, Holland & Sherry

900,00 

Herrainpukimon päällystakit valmistetaan käyttömukavuuden ja kestävyyden kannalta parhaalla irtoliinarakenteella

  • Takin yksityiskohdat kuten yksi- tai kaksirivisyys, kaulustyyli, taskutyyppi, napit, vuorikangas sekä takin helman pituus ovat kaikki asiakkaan vapaasti päätettävissä
  • Herrainpukimon Harris Tweed -valikoima kattaa Holland & Sherryn aidot skotlantilaiset kankaat.Kangaspaksuus 470/500g/m2, 100 % puhdasta uutta villaa
  • Suosittelemme tätä päällystakkia nollakeleihin ja pikkupakkasiin. Kuoseja ja värejä on kymmeniä
Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.
- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): herrainpukimo-overcoat-harristweed-herrainpukimo-overcoat-harristweed Osastot: ,

Kuvaus

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä. Voimme toimittaa tuotteen myös lahjakorttina.

Jos teillä ei ole vielä mittoja, lämpimästi tervetuloa Turun tai Helsingin myymäläämme:
tuotteen ostamisen jälkeen teille soitetaan ja varataan mitta-aika. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä. Halutessanne toimitamme tuotteen lahjakorttina käytettäväksi.

Lahjakortti

Tämän tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi asiakkaalle, jolla ei ole vielä mittoja. Toimitamme lahjakortin postitse muutamassa arkipäivässä (mahdollista saada myös sähköisenä). Jos haluatte tilata tuotteen lahjakorttina, kirjoittakaa tilausta tehdessänne “Kommentti tilaukselle” -osioon asiasta tieto meille.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Toimitus

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).