Irtotakki tilauskankaalla

700,00 

Irtotakin teettämiseen meiltä on tilattavissa lähes rajattomalta tuntuvasta valikoimasta kesäisiä tai talvisia vaihtoehtoja kaikissa sateenkaaren väreissä ja kuoseissa. Yksi vaikeimmista ja hauskimmista valinnoista elämässä on irtotakin kankaan valitseminen. Tervetuloa kokeilemaan.

Useimmiten half canvas tai rakenteettoman irtotakin hinta on 700€. Valikoimaan sisältyy 100% villaisten kankaiden lisäksi samaan hintaan sekoitekankaita, joissa on mukana silkkiä, pellavaa, puuvillaa, kashmiria, kamelin karvaa tai muita luonnon kuituja kiinnostavamman tekstuurin aikaan saamiseksi.

Full canvas +150€.

Kankaat, joissa on suuret määrät silkkiä, kashmiria tai muita arvokkaita materiaaleja voivat maksaa hieman tai paljon enemmän. Tutustumisvaiheessa näytämme tarkemmin mitkä kankaat kuuluvat lisähintaisiin vaihtoehtoihin. Kuvissa näkyy normaalihintaisia kankaita.

Mittatilaustakin kaikki yksityiskohdat, leikkaus ja tyyli keskustellaan ja valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Herrainpukimon mittatilausirtotakit ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tuotteen voi tilata myös suoraan myymälästä. Varaa aika kalenterista.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): irtotakki-tilauskankaalla Osastot: , , ,

Kuvaus

Tilaus ja toimitus

Verkkokaupasta tilattu mittatuote voidaan toimittaa lahjakorttina kotiin tai sähköisesti lahjaksi annettavaksi tai itselle myöhempää käyttöä varten. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Ajanvarauksen itselle voi tehdä ostamatta tuotetta verkossa.

Irtotakkien toimitusaika on 4-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (postitus sisältyy hintaan).