Flanellipuku mittatilauksena

870,00 

Flanellipuku on täydellinen ratkaisu työkäyttöön syksystä pitkälle kevääseen mukavuutensa, pehmeytensä sekä rentoutensa osalta. Takki ja housut palvelevat useimmissa tapauksissa erinomaisesti myös irtotakkina ja -housuina.

 

Laadukkaasta italialaisesta Vitale Barberis Canonicon villaflanellikankaasta valmistettu Herrainpukimon mittatilauspuku sopii erinomaisesti kylmän kauden arkipuvuksi. Värejä ja kuoseja on useita tummansinisestä ja harmaan eri sävyistä liituraitaan sekä lämpimiin ruskean sävyihin. Kangaspainot saatavana 270g/m2 sekä 340g/m2, joista kevyempi on omiaan toimistoon ja alkusyksyyn, 340g/m2 ollessa omiaan syksyn viimaan sekä talven pureviin pakkasiin. Kankaisiin tutustut parhaiten paikanpäällä.

 

Maineikkaalla Hardy Minnis -flannellikankailla puku on omiaan syksyn sekä talven kylmiin keleihin. Pakan 355 ja 450 grammaisista kankaista muodustuu upeasti laskeutuvia, likaa hylkiviä sekä ryppyjä kestäviä pukuja. Pakan kauniit kankaat ottavat vaikutteita Englannin maaseudusta ja sisältää raikkaita, mutta myös klassisia sävyjä.

Pakan kankaita voi katsastaa etukäteen kutomon nettisivuilta.

 

Hinnasto:

  • Vitale Barberis Canonico flanelli- / Hardy Minnis flanellikankaalla half canvas tai superleggera -rakenteella mittapuku 870€/1100€
  • full canvas + 150€
  • mittaliivi pukuun 200€/250€
  • lisähousut pukuun 250€/350€.

Mittapuvun kaikki yksityiskohdat, leikkaus ja tyyli keskustellaan ja valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Herrainpukimon mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tuotteen voi tilata myös suoraan myymälästä. Varaa aika kalenterista.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Flanellipuku mittatilauksena Osastot: , , ,

Kuvaus

Tuotteen voi ostaa joko etukäteen tai varaamalla suoraan sovitusajan. Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi.

Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Pukulahjakorttia voi käyttää myös irtotakki ja -housuyhdistelmän koostamiseen ja lahjakorttia voi käyttää myös pohjamaksuna arvokkaampia pukukankaita valittaessa.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

  • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 – 3 arkipäivää
  • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
  • noudettuna Turun tai Helsingin myymälästä saman päivän aikana (suosittelemme soittamaan etukäteen)

Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on 6-8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun puku on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Jos kiinnostuit ja olet epävarma valinnastasi, varaa aika ja tervetuloa tutustumaan paikanpäälle. Klikkaa tästä ajanvaraukseen.