Mittatilauspuku, Vitale Barberis Canonico villaflanelli

800,00 900,00 

Laadukkaasta italialaisesta Vitale Barberis Canonicon villaflanellikankaasta valmistettu Herrainpukimon mittatilauspuku sopii erinomaisesti kylmän kauden arkipuvuksi. Värejä ja kuoseja on useita tummansinisestä ja harmaan eri sävyistä liituraitaan sekä lämpimiin ruskean sävyihin. Kangaspainot saatavana 270g/m2 sekä 340g/m2, joista kevyempi on omiaan toimistoon ja alkusyksyyn, 340g/m2 ollessa omiaan syksyn viimaan sekä talven pureviin pakkasiin.

Flanellipuku on täydellinen ratkaisu työkäyttöön syksystä pitkälle kevääseen mukavuutensa, pehmeytensä sekä rentoutensa osalta. Takki ja housut palvelevat useimmissa tapauksissa erinomaisesti myös irtotakkina ja -housuina.

Puvun yksityiskohdat vuorikangasta ja nappeja myöten ovat vapaasti valittavissa. Takin voi halutessaan tilata kaksirivisenä ilman lisähintaa. Puku valmistetaan Herrainpukimon tapaan luonnollisesti laadukkaalla irtoliinarakenteella.

Hinnat alkaen:

  • 2-osainen puku: 800€ half canvas / 900€ full canvas
  • 3-osainen puku: alkaen 950€
  • Lisähousut pukuun: 250€

Herrainpukimon kaikki flanellipuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tyhjennä valinta

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): HPWinterFlannel-flanellipuku Osasto:

Kuvaus

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä.

Lahjakortti

Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi. Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet hoidamme ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

  • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 – 3 arkipäivää
  • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
  • noudettuna Turun myymälästä saman päivän aikana (ti – pe klo 14 – 18 ja la klo 12 – 16. Sovittaessa voi noutaa arkisin aiemminkin)

Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Lisätiedot

Rakenne

Half canvas, Full canvas