Mittapuku kiiretilauksena

960,00 

Herrainpukimon mittatilauspuku on erittäin korkealaatuinen arki- tai juhla-asustuksen kulmakivi. Noin 4000 mittapuvun kokemuksella ja täydellä tyytyväisyystakuulla prosessi sujuu asiakkaan kannalta helposti ja vaivattomasti.

Pukukangas on valittavissa tehtaalla valmiiksi olevasta laajasta eurooppalaisten laatukangastalojen valikoimasta.

Puvun yksityiskohdat, kuten olkarakenne, kaulustyyppi, yksi- tai kaksirivisyys, napit, taskujen tyyli ja vuorikangas ovat luonnollisesti vapaasti valittavissa. Kangasvaihtoehtoja on satoja, vaaleanharmaista, raidallisista sekä ruutukuoseista hyvin rouheisiin sekä sileisiin yksivärisiin kankaisiin. Kangaspaino kankaasta riippuen noin 200-300g/m2. Kaikki kankaat ovat 100 % lampaanvillaa, lukuunottamatta materiaaleja, joissa on silkkiä tai mohairvillaa seassa.

Vuorimateriaali on viskoosia. Takin vuorauksen voi tehdä täysvuorina, puolivuorattuna tai neljännesvuorattuna.

Kiirepuvun rakenne: half canvas -irtoliinatuenta tai kevyt liinaton superleggera-tuenta.

Hinnasto:

  • mittapuvun hinta kiiretilauksena 960€
  • mittaliivi pukuun 200€.

Mittapuvun kaikki yksityiskohdat, leikkaus ja tyyli keskustellaan ja valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Herrainpukimon mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tuotteen voi tilata myös suoraan myymälästä. Varaa aika kalenterista.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Mittapuku kiiretilauksena Osastot: , , ,

Kuvaus

Mittatilauspuvun toimitusaika

Pikatilauksena tehdyn puvun toimitusaika on kolme viikkoa mittauksesta. Saatte meiltä ilmoituksen, kun puku on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).  Yleensä kiirepukuihin jää aikaa tehdä pienet hienosäädöt ennen ensimmäistä käyttökertaa, jos tilausta ei ole jätetty aivan viimeiseen hetkeen. Tule vain siis heti paikalle, kun äkillinen käyttötarve ilmenee. Pukuihin tehtävät muokkaukset kuuluvat puvun hintaan.

Jos kiinnostuit ja olet epävarma valinnastasi, varaa aika ja tervetuloa tutustumaan paikanpäälle. Klikkaa tästä ajanvaraukseen.