Mittapuku kiiretilauksena

990,00 

Herrainpukimon mittatilauspuku on erittäin korkealaatuinen arki- tai juhla-asustuksen kulmakivi. Noin 4000 mittapuvun kokemuksella ja täydellä tyytyväisyystakuulla prosessi sujuu asiakkaan kannalta helposti ja vaivattomasti.

 

Meillä kaikilla on hetkemme, jolloin uuden puvun tai smokin tilaaminen tulee ajankohtaiseksi yllättäen ja pyytämättä. Useimmiten se on tarkoittanut valmispukuun tyytymistä tai vuokraamista. Tehtaamme on uudistanut valmistusprosessia siten, että pukuja voidaan toimittaa aina tarvittaessa hyvinkin nopeasti, jolloin valmis puku toimitetaan 2-3 viikossa. Tästä joudumme perimään lisämaksun (120€), joka tulee pääasiassa kuriirilähetyksen kustannuksista. Kiireisissä tapauksissa myös muokkaukset tuottavat oman haasteensa, joten toivomme tottakai, että vaatekaapit pysyvät kiireettömästi ajantasalla. Tärkeintä on pistää korvan taakse, että pystymme nykyään täyttämään hyvin pikaisetkin tarpeet.

 

Pukukangas on valittavissa tehtaalla valmiiksi olevasta laajasta eurooppalaisten laatukangastalojen valikoimasta.

Puvun yksityiskohdat, kuten olkarakenne, kaulustyyppi, yksi- tai kaksirivisyys, napit, taskujen tyyli ja vuorikangas ovat luonnollisesti vapaasti valittavissa. Kangasvaihtoehtoja on satoja, vaaleanharmaista, raidallisista sekä ruutukuoseista hyvin rouheisiin sekä sileisiin yksivärisiin kankaisiin. Kangaspaino kankaasta riippuen on noin 220-320g/m2. Kaikki kankaat ovat 100 % lampaanvillaa, lukuunottamatta materiaaleja, joissa on silkkiä tai mohairvillaa seassa.

Vuorimateriaali on viskoosia. Takin vuorauksen voi tehdä täysvuorina, puolivuorattuna tai neljännesvuorattuna.

Kiirepuvun rakenne: half canvas -irtoliinatuenta tai kevyt liinaton superleggera-tuenta.

Hinnasto:

  • mittapuvun hinta kiiretilauksena 990€
  • mittaliivi pukuun 200€.

Mittapuvun kaikki yksityiskohdat, leikkaus ja tyyli keskustellaan ja valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Herrainpukimon mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tuotteen voi tilata myös suoraan myymälästä. Varaa aika kalenterista.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Mittapuku kiiretilauksena Osastot: , , ,

Kuvaus

Mittatilauspuvun toimitusaika

Pikatilauksena tehdyn puvun toimitusaika on kolme viikkoa mittauksesta. Saatte meiltä ilmoituksen, kun puku on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).  Yleensä kiirepukuihin jää aikaa tehdä pienet hienosäädöt ennen ensimmäistä käyttökertaa, jos tilausta ei ole jätetty aivan viimeiseen hetkeen. Tule vain siis heti paikalle, kun äkillinen käyttötarve ilmenee. Pukuihin tehtävät muokkaukset kuuluvat puvun hintaan.

Jos kiinnostuit ja olet epävarma valinnastasi, varaa aika ja tervetuloa tutustumaan paikanpäälle. Klikkaa tästä ajanvaraukseen.