Työviikon paidat -paketti

650,00 

Olemme Herrainpukimolla tehneet suomalaisten vartaloille yli 10 000 mittatilauspaitaa, ja kokemuksemme kautta olemme löytäneet parhaat ratkaisut ja kankaat kaikkeen käyttöön. Mittatilauspaita valmistetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ottamilla mitoilla ja tuotteessa on täysi tyytyväisyystakuu.

 

On käytännöllisintä, jos paitapyykkiä ei tarvitse pestä kesken työviikon. Herrainpukimon viiden mittatilauspaidan Työviikon paidat -paketti on tarkoitettu juuri tähän!

Suosittelemme muodollisilla työpaikoilla työskenteleville kahden paitapaketin hankkimista riittävän paitakierron luomiseksi.

Nimestään riippumatta pakettihinta kelpaa minkälaisen vain arki/juhla/vapaa-ajan vaatekaapin luomiseksi. Valikoimastamme löytyy runsaasti eri värisiä ja kuosisia yksivärisiä, raidallisia tai ruudullisia oxford, twill, flanelli, vakosametti, seersucker, denim, chambray, pinpoint, popliini, royal oxoford, kalanruoto jne. jne. kankaita hengästymiseen asti.

 

Parhaiten tutustut kangasvalikoimaan Turun tai Helsingin myymälöissä. Etätilaus on mahdollista, jos meillä on mitat entuudestaan ja välimatka on suuri.

Kaikkiin Herrainpukimon paitoihin voi valita tyylin mukaisesti:

  • kauluksen mallin
  • kalvosinten mallin
  • nappilistan mallin
  • helmiäisnapit tai värjätyt muovinapit
  • kirjaillun nimikoinnin paikan ja värin
  • sekä muutamia spesiaalimpia yksityiskohtia.

Tervetuloa tutustumaan kangas- ja yksityiskohtavaihtoehtoihin paikanpäälle!

Herrainpukimon mittatilauspaidat ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tuotteen voi tilata myös suoraan myymälästä. Varaa aika kalenterista.- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Tyoviikon-paidat-paketti Osastot: , , , ,

Kuvaus

Tilaus ja toimitus

Verkkokaupasta tilattu mittatuote voidaan toimittaa lahjakorttina kotiin tai sähköisesti lahjaksi annettavaksi tai itselle myöhempää käyttöä varten. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Ajanvarauksen itselle voi tehdä ostamatta tuotetta verkossa.

Paidan toimitusaika on 4-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (postitus sisältyy hintaan).