Työviikon paidat -paketti

600,00 

Olemme Herrainpukimolla tehneet suomalaisten vartaloille yli 8000 mittatilauspaitaa, ja kokemuksemme kautta olemme löytäneet parhaat ratkaisut ja kankaat kaikkeen käyttöön. Mittatilauspaita valmistetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ottamilla mitoilla ja tuotteessa on täysi tyytyväisyystakuu.

On käytännöllisintä, jos paitapyykkiä ei tarvitse pestä kesken työviikon. Herrainpukimon viiden mittatilauspaidan Työviikon paidat -paketti on tarkoitettu juuri tähän!

  • Pakettiin kuuluu viisi paitaa Essentielle tai Selection-luokan kankaista tai Herrainpukimon oman valikoiman kankaista halutuin yksityiskohdin. Metritavarana tilattavat erikoiskankaat lisähintaan.
  • Perusvalikoimassa on yli 100 puuvillakangasta: popliineja, twillejä, oxfordeja sekä denimkankaita. Herrainpukimon oman valikoiman varastokankaissa Acornin oxford-kankaita, Albinin pellavaa sekä albinin denimiä ja chambrayta. Kaikki paitakankaamme ovat eurooppalaisia, kuten myös paitojen tuotanto.

Herrainpukimo suosittelee esimerkiksi kahta oxford-kankaista paitaa (nappikauluksella, jos solmio ei kuulu arkeen), denimpaitaa tai chambraypaitaa, valkoista pukupaitaa sekä yhtä rennompaa perjantaipaitaa. Tällaisella yhdistelmällä työvaatekaappi saa pohjan, josta löytyy varmasti oikea paita mihin tahansa tilaisuuteen.

Herrainpukimo suosittelee muodollisilla työpaikoilla työskenteleville kahden paitapaketin hankkimista riittävän paitakierron luomiseksi.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Viikonpaidat-tyoviikon-paidat-paketti Osasto:

Kuvaus

Tilaus ja toimitus

Tuotteen tilaaminen onnistuu pelkästään verkkokaupasta ostamalla, mikäli olette aiemmin ostaneet meiltä paitoja. Uudet paidat tulevat oletuksena samoilla mitoilla kuin edellinen paitanne. Mikäli haluatte istuvuuteen muutoksia, voitte mainita siitä lisätietokentässä toimitusvaihtoehdot -kohdassa alempana tällä sivulla.

Yksityiskohdat on valmiiksi valittu paitojen henkeen ja tyyliin sopiviksi Herrainpukimon tuhansien myytyjen paitojen tuoman kokemuksen kautta. Tämän helpompaa vaatekaapin laajentaminen mittatilaustuotteilla ei voi olla.

Paitojen toimitusaika on 5-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paidat ovat noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa ne myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).