Alpa shaalineule viininpunainen

279,00 

Alpan shaalineule on suunniteltu käytettäväksi koko loppuiän. Tuote on uskomattoman pehmeä, harmoninen klassikkovaate, jossa ei ole tehty kompromisseja.

Alpa uskoo pohjoismaiseen, käytännölliseen ja hillittyyn designiin, joka kestää aikaa. Kaikki suunnittelutyö on tehty Suomessa.

Ainutlaatuisen sileän ja pitkän kuitunsa ansiosta alpakanvillasta valmistettu vaate säilyy eritttäin hyvin nyppyyntymättä ja siinä on kaunis hohde.
Neuleet valmistetaan Fine Special -laadun alpakan villasta, jossa yhdistyy parhaala tavalla pehmeä tuntuma ja erinomainen kestävyys.

Tyhjennä valinta
- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): alpa-shaalineule-viininpunainen Osastot: , ,

Kuvaus

Shaalineule on vaatteena on todella monikäyttöinen: se sopii vapaa-ajan pukeutumiseen niin t-paidan kuin kauluspaidankin kanssa, mutta käy myös irtotakin korvaajaksi tai välikausitakiksi.

Neuleen rib-neulos on erittäin miellyttävän tuntoinen ja todella muhkea. Kaulus on neulottu 1,5 kertaisena, joten se kaartuu pehmeästi.

Painonsa ansiosta neule laskeutuu siististi ja rypyttä. Ribbineulos on hyvin joustavaa – neule mukautuu ja näyttää hyvältä käyttäjän ruumiinrakenteesta huolimatta.

Shawl collar -neuleessamme on satulahartia, jonka ansiosta hartioiden istuvuus on aina täydellinen käyttäjälleen. Hihat sopivat käytettäväksi myös taitettuna.

  • 100% 4-ply Fine Special alpaca
  • Kaulus 6-ply
  • Kivipähkinästä valmistetut laadukkaat corozonapit.
  • Todella kestävä, pehmeä ja ylellinen neule.
  • Monikäyttöinen – soveltuu myös takiksi.
  • Vastuullisesti valmistettu, suunniteltu suomessa.

Pääkuvan malli on 181cm, 76kg ja käyttää kokoa M. Suosittelemme samaa kokoa, jota käytät yleisesti vaatteissa. Rennompaan istuvuuteen voit ottaa myös kokoa suuremman neuleen.

Koko-ohje:

Pituus 160-175cm, paino alle 72kg = S, paino yli 74kg = M
Pituus 175-185cm, paino 72-82kg = M, paino yli 82kg = L
Pituus 185—195cm, paino yli 82kg = L

Rajatapauksissa suurempi koko tarkoittaa rentoa ja pienempi slimmiä istuvuutta.

Valmistusmaa: Suomi ja Liettua.

Käyttö ja hoito:

Alpakanvillainen neule paranee parhaimmilleen käytön myötä. Neule pehmenee lopulliseen käyttöpehmeyteensä parissa viikossa ja pinnasta tulee kauniin untuvainen. Alpakan villa hylkii luonnostaan likaa, eikä se tavallisessa käytössä kaipaa pesua. Vaatteen raikastamiseksi riittää pelkkä tuuletus.

Jos vaate on kuitenkin tahriintunut, tahra puhdistetaan ensisiaisesti paikallisesti taputtelemalla kostealla pyyhkeellä. Neuleen voi myös pestä käsin viileällä vedellä.

Äärimmäisessä tapauksessa alpakanvillaisen neuleen voi pestä myös pesukoneen villaohjelmalla. Huopumisen ehkäisemiseksi pesu tehdään viileällä vedellä, villapesuaineella ja ilman linkousta.

Neule kuivataan aina tasolla venymisen välttämiseksi.

Neuleen taitteet ja ruput saa oikaistua kevyellä höyrytyksellä ja silityksellä.