Talvichinot tai sammarit mittatilauksena

215,00 

Paksut puuvillatwill tai vakosamettihousut tekevät talven ulkoilusta ja löhöilystä mukavampaa. Paksut kankaat myös patinoituvat kauniisti. Kankaita löytyy Duca Visconti di Mondronen, Brisbane Mossin, Holland & Sherryn, Huddersfieldin, Solbiatin ja Loro Pianan valikoimista. Mittatilaushousujen hinta kangasvalmistajasta riippuen on 215-300€. Talvelle 2024 valikoimaan on tullut uusia hyviä edullisen pään kankaita. Tervetuloa tutustumaan paikanpäälle!

Housujen yksityiskohdat ja tyyli keskustellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Puuvillahousut ovat normaalisti konepestäviä.

Parhaiten tutustut kangasvalikoimaan Turun tai Helsingin myymälöissä. Etätilaus on mahdollista, jos meillä on mitat entuudestaan ja välimatka on suuri.

Herrainpukimon mittatilaushousut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tuotteen voi tilata myös suoraan myymälästä. Varaa aika kalenterista.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): talvichinot Osastot: , , ,

Kuvaus

Tilaus ja toimitus

Verkkokaupasta tilattu mittatuote voidaan toimittaa lahjakorttina kotiin tai sähköisesti lahjaksi annettavaksi tai itselle myöhempää käyttöä varten. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Ajanvarauksen itselle voi tehdä ostamatta tuotetta verkossa.

Housujen toimitusaika on 4-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (postitus sisältyy hintaan).