Mittachinot ja -paita

345,00 

Chinot valmistetaan erittäin laadukkaasta Duca Visconti di Modronen tai Huddersfieldin -puuvillakankaasta valituin yksityiskohdin. Mittatilaus takaa istuvuuden ja tyylivaihtoehtoja on runsaasti!

Runsaiden värivaihtoehtojen lisäksi kangaspainoissa on vaihtelua. Valinnan voi tehdä halutessaan myös 100% puuvillaisen tai hiukan elastaania sisältävien kankaiden väliltä. Normaali hinta mittachinoille on 215€.

Paitakankaan voi valita vapaasti Herrainpukimon 150-170€ maksavien mittapaitojen valikoimasta. Myös paidassa on runsaasti valittavia yksityiskohtia!

Parhaiten tutustut kangasvalikoimaan Turun tai Helsingin myymälöissä. Etätilaus on mahdollista, jos meillä on mitat entuudestaan ja välimatka on suuri.

Herrainpukimon mittatilauspaidat ja chinot ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tuotteen voi tilata myös suoraan myymälästä. Varaa aika kalenterista.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Mittachinot ja -paita Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Tilaus ja toimitus

Verkkokaupasta tilattu mittatuote voidaan toimittaa lahjakorttina kotiin tai sähköisesti lahjaksi annettavaksi tai itselle myöhempää käyttöä varten. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Ajanvarauksen itselle voi tehdä ostamatta tuotetta verkossa.

Paidan ja chinojen toimitusaika on 4-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (postitus sisältyy hintaan).