Lempipaita

100,00 

Olemme Herrainpukimolla tehneet suomalaisten vartaloille yli 6500 mittatilauspaitaa, ja kokemuksemme kautta olemme löytäneet parhaat ratkaisut ja kankaat kaikkeen käyttöön. Mittatilauspaita valmistetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ottamilla mitoilla ja tuotteessa on täysi tyytyväisyystakuu.

Onko Herrainpukimolta tilaamanne kauluspaita aina pesussa? Ongelmaan on helppo ratkaisu: Tilatkaa toinen tai vaikka kolmaskin samanlainen!

Kaikki lempipaitatilaukset ovat merkittävästi edullisempia paitojen normaalihinnoista.

  • Essentielle 100e (ovh. 140 e)
  • Selection 116 e (ovh. 150 e)
  • Elite 132 e (ovh. 160 e)
  • Luxe/denim 148 e (ovh. 180 e)

Mikäli ette ole varmoja paidan kangaskategoriasta, niin kangaskoodin ensimmäiset kaksi kirjainta kertovat mistä kategoriasta paidan kangas on:

  • BX = Essentielle
  • ML = Selection
  • TS, HP tai AL = Elite

Kirjoittakaa tilauksenne lisätietoihin pesulapun HPST-alkuinen koodi. Mikäli olette poistaneet pesulapun, nimellänne ja lyhyellä kuvauksella löydämme oikean tuotteen.

Voitte myös ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme.
+358 (0)2 4808 1611 tai info@herrainpukimo.fi

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): 0010-lempipaita Osasto:

Kuvaus

Tilaus ja toimitus

Tuotteen tilaaminen onnistuu pelkästään verkkokaupasta ostamalla, mikäli olette aiemmin ostaneet meiltä paitoja. Uusi paita tulee oletuksena samoilla mitoilla kuin edellinen paitanne. Mikäli haluatte istuvuuteen muutoksia, voitte mainita siitä lisätietokentässä. Tämän helpompaa vaatekaapin laajentaminen mittatilaustuotteilla ei voi olla.

Paidan toimitusaika on 5-6 viikkoa. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan). Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.