Herrainpukimon päällystakki mittatilauksena, saatavana useilla eri kankailla

800,00 1 500,00 

Black Friday -tarjouksena 24.11.2023 verkosta myytyihin päällystakkeihin kuuluu hintaan nahkaiset mittatilauskäsineet! Hansikkaat tehdään yhteistyössä prettygood.fit -hansikasyrityksen kanssa. Edun arvo 99-109 euroa.

Herrainpukimon laajasta kangasvalikoimasta valmistettu päällystakki on elämäsi parhaita hankintoja. Laadukkaalla irtoliinarakenteella valmistettu kangaspainoltaan 300-900g/m painoinen takki palvelee vuodesta toiseen ja antaa suojaa Suomen kylmältä talvelta.

  • Kangasvaihtoehtoja on eri kangastyypeissä 10-50. Kaikki tarjoamamme kankaat ovat 100 % puhdasta uutta villaa. Saatavana myös kasmirsekoitteisia sekä täyskasmir- ja kamelinkarvavaihtoehtoja.
  • Takin yksityiskohdat kuten yksi- tai kaksirivisyys, kaulustyyli, taskut, vuorikangas sekä mahdollinen vyö ovat kaikki asiakkaan vapaasti päätettävissä. Malleina yksirivinen klassinen pitkä päällystakki lovi- tai pystykauluksella, kaksirivinen pystykauluksinen päällystakki, poolotakki, pea coat eli kipparitakki, ylös asti napittuva upseeritakki tai trenssimallinen takki.

Herrainpukimon kaikki päällystakit ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Keittovilla on erittäin joustava ja kestävä valinta arkeen. Kangas nähtävänä kuvissa vihertävässä takissa. Värivaihtoehtoja noin 10. Keittovillan valmistaja on Manifattura Tessile Toscana.

Ing Loro Piana Zelander on ylellinen, klassinen päällystakkikangas, joka soveltuu erityisesti puku- ja juhlapukeutujalle. Väri- ja kuosivaihtoehtoja noin 20. Kangas nähtävänä beigessä takissa kuvituskuvissa.

Ing Loro Pianan villakasmir- sekä Pecora Nera -kankaat ovat ylellisempiä tai raskaampia versioita yllämainituista kankaista. Valikoimassa myös täyskasmir- sekä kamelinkarvatakkeja (melko tuhtiin lisähintaan).

Holland & Sherry Pardessus on erittäin tukeva ja klassinen päällystakkikangas. Kangas nähtävänä ruskeassa takissa kuvituskuvissa.

Fox Brothersin englantilaiset päällystakkikankaat edustavat klassisinta valikoimaamme. Tutustu Foxin verkkosivuilla valikoimaan.

Kysy lisäksi hintaa erikseen Loro Pianan Storm- tai Rain System -kankaista sekä tweed-päällystakeista!

Tyhjennä valinta
- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Herrainpukimo-paallystakki Osastot: , ,

Kuvaus

Tilaus

Jos teillä ei ole vielä mittoja, lämpimästi tervetuloa Turun tai Helsingin myymäläämme:
tuotteen ostamisen jälkeen teihin otetaan yhteyttä ja varataan mitta-aika. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä. Halutessanne toimitamme tuotteen lahjakorttina käytettäväksi.

Lahjakortti

Tämän tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi asiakkaalle, jolla ei ole vielä mittoja. Toimitamme lahjakortin postitse muutamassa arkipäivässä (mahdollista saada myös sähköisenä, myös saman päivän toimitukseen). Jos haluatte tilata tuotteen lahjakorttina, kirjoittakaa tilausta tehdessänne “Kommentti tilaukselle” -osioon asiasta tieto meille.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet hoidamme ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Toimitus

Tuotteen toimitusaika on noin 6-8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Lisätiedot

Kangasluokka

MTT Keittovilla, Ing Loro Piana Zelander täysvilla, Ing Loro Piana villakasmir tai Pecora Nera, Holland & Sherry Pardessus, Fox Brothers