Vaatteiden ja kenkien huolto ja korjaus

Jaa:

Herrain Pukimo

Herrainpukimon vaatteet on suunniteltu korjattavaksi, paikattavaksi ja tarvittaessa myös muokattavaksi seuraavaa käyttäjää varten. Ajaton design sekä laadukkaat materiaalit mahdollistavat tuotteen käytön satojen käyttökertojen ajan.

Paidat:

Paitoihin on mahdollista vaihtaa uudet kalvosimet ja kaulukset. Kysy lisää asiakaspalvelustamme. Useissa tapauksissa saattaa olla kannattavaa vaihtaa alkuperäisen kankaan sijaan valkoiset kaulukset ja kalvosimet, koska alkuperäinen kangas yleensä poikkeaa väriltään huomattavasti uudesta, pesemättömästä samanlaisesta kankaasta. Lopputuloksena on ns. pankkiiripaita. Paitamme voi tilata jo uutena kontrastikauluksella ja -kalvosimilla.

Puvut:

Puvun housuihin tehtävät tyypillisimmät paikkaukset ovat revenneet saumat sekä puhki istuttujen housujen koneparsiminen. Saumojen paikkaus onnistuu kaikissa itseään kunnioittavissa ompelimoissa ja vaatturilikkeissä. Housujen haarojen paikkaus onnistuu useimmissa tapauksissa siististi. Jos housut kuluvat hyvin nopeasti puhki, on haarakoukku usein liian tiukka. Oikein istuva vaate kestää paljon käyttöä, jatkuvassa vedossa oleva kangas taas kuluu nopeasti.

Takkiin tehtävistä korjauksista tyypillisimmät ovat kyynärpaikkojen asennus puhki kuluneisiin kyynerpäihin sekä nappien uudelleenompelu. Myös koristetikkauksia paikataan. Tyypillisiin muokkauksiin kuuluu myös vyötärön kavennus tai levennys painon muuttuessa.

Kengät:

Kenkien päällisen huolto onnistuu itse Herrainpukimon verkkokaupan valikoimalla. Ompeleiden korjaus sekä pohjan vaihto onnistuu asiansa osaavissa suutariliikkeissä. Herrainpukimo tarjoaa myös kengänkiillotuspalveluja sekä värinmuutospalveluja.