Sanders Oulu longwing-kenkä

295,00 

Sanders Oulu on Herrainpukimon näkemys täydellisestä arkikengästä syksyyn ja talveen. Tuote on suunniteltu yhdessä asiakkaidemme sekä Sanders & Sandersin suunnittelutiimin kanssa.

Sanders Oulu on erinomainen valinta niin farkkujen, vakosamettihousujen, chinojen kuin arkipuvun kanssa. Kestävä ommelrakenne sekä laadukas, paksu vettähylkivä nahka ja Suomen olosuhteisiin täydellinen Ridgeway-tyyppinen kumipohja tekevät jalkineesta elinikäisen kumppanin.

Lesti on F-levyinen = keskilevyinen. Sanders Oulu on Herrainpukimolle tilaustyönä teetetty ja on valmistajan ainoa Ridgeway-pohjainen kenkä.

Pebble grain -nahka on tällä hetkellä saatavana tummanruskeana, valmistajan väri walnut. Storm welt -rakenne, täyskumipohja.

Koot UK11 ja UK12 ovat tuotantoteknisistä syistä Ridgeway-pohjan sijaan Dainite-pohjalla. Kuvatut kengät ovat kokoa UK8. Kengän lestin koko on tyypillinen englantilainen. Sanders KEN-lestiin nähden kannattaa valita puoli numeroa suurempi koko, muussa Sandersin mallistossa valitkaa sama koko kuin olemassaolevissa kengissänne.

Mallia on valmistettu yhteensä hyvin rajallisesti: 17 paria tummanruskeana.

Sanders kokotaulukko

Tyhjennä valinta
- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): sanders-oulu Osastot: , ,

Kuvaus

Toimitusajat:

Varastossa oleva tuote on heti noudettavissa Turun myymälästä aukioloaikana. Helsingin Kaapelitehtaan toimipisteeltä noudot vain ajanvarauksella. Toimitusaika on postitettuna 1-2 arkipäivää.

Kengät voi sovittaa ennen ostopäätöstä kotona tai myymälässämme. Maksuton palautus sisältyy palveluumme.

Lisätiedot

Koko

UK 6, UK 6.5, UK 7, UK 7.5, UK 8, UK 8.5, UK 9, UK 9.5, UK 10, UK 10.5, UK 11, UK 12, UK 13