Mismo, M/S Suit Carrier, Midnight

600,00 

Jos sinulle mieluisin laukku on verkkokaupasta loppu, voit pyytää meitä hankkimaan vastaavan laukun myymälään. Toimitusaika on noin 2 viikkoa.

Varasto loppu

Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): mismo-suitcarrier-midnight Osastot: ,

Kuvaus

Yönsininen Suit Carrier on taattua Mismoa!

– Tilavuus kahdelle, jopa kolmelle pukukokonaisuudelle
– Suureen ulkotaskuun mahtuu ylimääräinen pari kenkiä
– Valmistettu tiukasti kudotusta puuvillakankaasta

Pukujen kuljetukseen tarkoitettu laukku on varustettu irrotettavalla kantohihnalla ja sisällä on viisi erillistä taskua. Laukun sisäosa on kokonaan avattava ja näin pakkaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Laukun ulkoasun täydentävät valjasnahkaremmit italialaisine messinkisolkineen.

Työ-, hää- ja / tai viikonloppuvaatteiden kuljettaminen on nyt paljon helpompaa. Asettele vaatteesi kaikkien aikojen ensimmäiseen täysikokoiseen pukupussiin, joka on riittävän suuri kantamaan jopa kolme kokonaisuutta. Voit olla varma, että M/S Suit Carrier -laukku kuljettaa tavarasi tyylikkäästi.

Vetoketjut sisäpuolelta saa täysin auki, jotta tavaroihin pääsee helposti käsiksi, ja laukussa on sisällä kaksi vetoketjutaskua alaosassa sekä suuri ulkotasku.
Kestävät ja laadukkaat soljet sekä napitettu kahvan suojus takaavat, että laukku pysyy muodoltaan täysin pakattuna ja taitettuna.

Mitat: leveys 55 cm, korkeus 50 (100) cm, paksuus 7 cm. Materiaali: puuvilla, nahka, messinki.

Nahkaosien huoltoon soveltuu hyvin esimerkiksi Boot Black Delicate cream -kenkävoide.