Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/mtm-vaatteet/tyoviikon-paidat-paketti.html
Katso kuva suurena

Työviikon paidat -paketti

Herrainpukimo

Herrainpukimo
Herrainpukimon omat tuotteet ovat laadukasta käsityötä ja valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista. Taskuliinat, solmiot, solmukkeet sekä huivit tulevat Comon alueelta Pohjois-Italiasta. Lepolestimme ovat käsittelemätöntä setripuuta, joka antaa tuotteelle upean tuoksun.
Kuvaus

Olemme Herrainpukimolla tehneet suomalaisten vartaloille yli 6500 mittatilauspaitaa, ja kokemuksemme kautta olemme löytäneet parhaat ratkaisut ja kankaat kaikkeen käyttöön. Mittatilauspaita valmistetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ottamilla mitoilla ja tuotteessa on täysi tyytyväisyystakuu.

On käytännöllisintä, jos paitapyykkiä ei tarvitse pestä kesken työviikon. Herrainpukimon viiden mittatilauspaidan Työviikon paidat -paketti on tarkoitettu juuri tähän!

  • Pakettiin kuuluu viisi Essentielle tai Selection-luokan mittatilauspaitaa sekä Herrainpukimon oman valikoiman varastokankaat halutuin yksityiskohdin. Metritavarana tilattavat erikoiskankaat lisähintaan.

Herrainpukimo suosittelee esimerkiksi kahta oxford-kankaista paitaa (nappikauluksella, jos solmio ei kuulu arkeen), denimpaitaa, valkoista pukupaitaa sekä yhtä rennompaa perjantaipaitaa. Tällaisella yhdistelmällä työvaatekaappi saa pohjan, josta löytyy varmasti oikea paita mihin tahansa tilaisuuteen.

Herrainpukimo suosittelee pukeutumiseltaan muodollisilla työpaikoilla toimiville kahden paitapaketin hankkimista riittävän paitakierron luomiseksi.Tilaus ja toimitus

Tuotteen tilaaminen onnistuu pelkästään verkkokaupasta ostamalla, mikäli olette aiemmin ostaneet meiltä paitoja. Uudet paidat tulevat oletuksena samoilla mitoilla kuin edellinen paitanne. Mikäli haluatte istuvuuteen muutoksia, voitte mainita siitä lisätietokentässä toimitusvaihtoehdot -kohdassa alempana tällä sivulla.

Yksityiskohdat on valmiiksi valittu paitojen henkeen ja tyyliin sopiviksi Herrainpukimon tuhansien myytyjen paitojen tuoman kokemuksen kautta. Tämän helpompaa vaatekaapin laajentaminen mittatilaustuotteilla ei voi olla.

Paitojen toimitusaika on 5-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paidat ovat noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa ne myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Ominaisuudet
Tuotemerkki: Herrainpukimo

Saatavuus: Heti varastosta

Normaali hinta: 600,00 €

Sinun hintasi: 500,00 €

* Pakolliset tiedot

Normaali hinta: 600,00 €

Sinun hintasi: 500,00 €

Back to top