Juhlapaita mittatilauksena

160,00 

Olemme Herrainpukimolla tehneet suomalaisten vartaloille yli 10 000 mittatilauspaitaa, ja kokemuksemme kautta olemme löytäneet parhaat ratkaisut ja kankaat kaikkeen käyttöön. Mittatilauspaita valmistetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ottamilla mitoilla ja tuotteessa on täysi tyytyväisyystakuu.

 

Juhlapaidan hankkiminen mittatilauksena on panostus tyyliin ja mukavuuteen. Hyvää paitaa tekee mieli käyttää mahdollisimman usein.

Meiltä tilattu juhlapaita tehdään useasti hillitysti kiiltävästä ja kivasti laskeutuvasta twill-kankaasta tai hyvin hengittävästä ohuesta, mutta rypistymättömästä royal oxford -kankaasta. Tuotteen esimerkkihinta sisältää nämä suositut kankaat.

Juhlapaidan voi tilata puvun oston yhteydessä etuhintaan 130€.

Yksityiskohtiin kuuluu tyypillisesti muun muassa tuplakalvosimet ja kauniit helmiäisnapit.

 

Parhaiten tutustut kangasvalikoimaan Turun tai Helsingin myymälöissä. Etätilaus on mahdollista, jos meillä on mitat entuudestaan ja välimatka on suuri.

Kaikkiin Herrainpukimon paitoihin voi valita tyylin mukaisesti:

  • kauluksen mallin
  • kalvosinten mallin
  • nappilistan mallin
  • helmiäisnapit tai värjätyt muovinapit
  • kirjaillun nimikoinnin paikan ja värin
  • sekä muutamia spesiaalimpia yksityiskohtia.

Tervetuloa tutustumaan kangas- ja yksityiskohtavaihtoehtoihin paikanpäälle!

Herrainpukimon mittatilauspaidat ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tuotteen voi tilata myös suoraan myymälästä. Varaa aika kalenterista.

 

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Juhlapaita Osastot: , , ,

Kuvaus

Tilaus ja toimitus

Verkkokaupasta tilattu mittatuote voidaan toimittaa lahjakorttina kotiin tai sähköisesti lahjaksi annettavaksi tai itselle myöhempää käyttöä varten. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Ajanvarauksen itselle voi tehdä ostamatta tuotetta verkossa.

Paidan toimitusaika on 4-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (postitus sisältyy hintaan).