Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/vaatteet.html

Vaatteet

Joona mittaamassa hihaa

Herrainpukimon mittatilauspukineet ovat korkealaatuisia, asiakkaan henkilökohtaisten mittojen ja valintojen mukaan valmistettuja laatuvaatteita. Pukumme, irtotakkimme ja päällystakkimme ovat perinteiseen tapaan irtoliinarakenteisia. Irtoliinoitus tukee pukua pehmeästi ja kestävästi, ollen samalla miellyttävä ja hengittävä. Runsas käsityön määrä erottuu edukseen.

Kangastyylien valikoima on erittäin laaja, kattaen pukeutumisen aina muodollisimmista juhlatilaisuuksista rennoimpaan vapaa-aikaan, smokeista irtotakkeihin ja päällystakkeihin asti. Pukinekankaamme tulevat maailman kuuluisimmilta laatuvalmistajilta. Kangasmerkkeinämme ovat mm. Holland & Sherry, Dormeuil, Ermenegildo Zegna, Vitale Barberis Canonico, Loro Piana, Carreman, Marlane, Reda ja Cerruti.

Istuvuudeltaan maineikkaat Herrainpukimo-mittatilauspaidat tehdään luonnomateriaaleista tarkasti asiakkaan mittoihin. Hyvin istuva paita sallii vapaan liikkuvuuden, ollen samalla tyylikäs ja erittäin miellyttävä päällä. Mittaustilanteessa asiakkaasta otetaan yli 15 eri mittaa, joista asiantuntijamme määrittää paidan lopulliset mitat.

Luonnollisesti paidan kaulus, kalvosimet sekä muut yksityiskohdat tehdään asiakkaan omien valintojen mukaisesti.

Turun alueen ulkopuolisille asiakkaille:

Mielestämme jokaisen tulee voida nauttia istuvista puvuista ja muista pukineista. Niinpä meidät voi ilman erillistä korvausta kutsua vierailulle yhdellä puvulla jokaista liikkeeltämme alkavaa sataa kilometriä kohden. Helsinkiläinen parivaljakko saa Pukimon käymään jo aivan kahdestaan. Kuopiossa viisihenkinen firmaporukka kutsuu Herrainpukimon mittamiehet kylään. Oulussa kuusihenkinen hääseurue riittää. Rovaniemellä seitsemän...ja niin edelleen!

Kerää ryhmä ja kutsu Herrainpukimo vierailulle!

Varataksesi sopivan vierailupäivän soita numeroon +358 (0)2 4808 1611 tai lähetä sähköposti osoitteeseen info@herrainpukimo.fi tai käytä yhteydenottolomakettamme.

Tuotteet 1-24 / 43

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 43

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top