Toimitusehdot

Saapuneet tuotteet

Tilatut tuotteet voi noutaa myymälöistämme teille sopivana ajankohtana (Turussa arkisin 11-18 tai la 12-16 ja Helsingissä ajanvarauksella). Palvelemme Turussa osoitteessa Herrainpolku 1, 20100 Turku. Helsingissä palvelemme Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1, jossa myymälämme on 2. kerroksessa Galleria Käytävällä, käynti B- tai C-rapusta. Postitoimituspyynnöt tai ajanvarauksen sovitusta varten voitte tehdä osoitteesta info@herrainpukimo.fi, aukioloaikoina puhelinnumerosta 02 4808 1611, vastaamalla teille tulleeseen tekstiviestiin tai yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olette tilanneet kerralla useita mittatilaustuotteita, saapuvat valmiit tuotteet myymäläämme tyypillisesti tuote kerrallaan. Ilmoitamme lähtökohtaisesti jokaisesta saapumiserästä erikseen. Voitte tiedustella vielä saapumattomista tuotteista asiakaspalvelustamme.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä tarvittaessa toimitusmaksun Suomeen tai Viron pakettiautomaatteihin. Ruotsiin kirjelähetykset kulkevat veloituksetta, paketeista Ruotsiin veloitamme 10 euron lisämaksun (sis. alv). Kaikilla tuotteilla on 14 päivän täysi palautusoikeus. Palautusoikeus koskee myös mittatilausvaatteita.

Toimitusajat

Mittatilausvaatteet ja tilaustuotteet toimitetaan pääosin 6-8 viikon kuluessa mittauksesta tai tilauksesta. Tilauskankaista valmistetuissa vaatteissa toimitusaika saattaa olla pidempi, 8-12 viikkoa. Varastotuotteiden osalta tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä. Pyydämme ottamaan huomioon, että yksilöllisessä käsityöintensiivisessä tuotannossa saattaa ilmetä meistä riippumattomia viiveitä valmistuksessa. Mikäli olette tilaamassa tuotteita tärkeitä tapahtumia (esim. häät, valmistujaiset) varten, pyydämme olemaan ajoissa liikkeellä. Hääpuvun osalta toivomme asiakkaiden tulevan mitoille vähintään 4 kuukautta ennen juhlaa, jotta poikkeustilanteissakin pystymme varmistamaan tuotteiden ajanmukaisen saapumisen ja että vaatturimme ehtii tehdä tarvittavat muokkaukset.

Vaatteiden muokkaukset

Vaatteisiin tuotteiden saapuessa tehtävät muokkaukset sisältyvät aina mittatuotteen hintaan. Valmisvaatteiden osalta muutokset hinnoitellaan erikseen. Jälkikäteen vaatteisiin tehtävät muutokset veloitetaan erikseen ompelijamme toimesta erillisen hinnaston mukaan, mikäli vastaanotetun tuotteen istuvuudessa olevia muutostarpeita ei ole tiedotettu meille tuotteita vastaanottaessa. Tuotteemme ovat pääsääntöisesti erittäin hyvin muokattavissa myös jälkikäteen etenkin kavennusten osalta, joten mikäli painonne muuttuu, voi tuotteita yleensä muokata vastaamaan muuttunutta vartaloa.

Vaatteiden muokkaukseen kannattaa varata tuotteen saapuessa 2-3 viikkoa. Muokkaukset edellyttävät tyypillisesti useiden tuntien käsityötä ja vaatturillamme on tyypillisesti 1-2 viikon työt jonossa. Kiiretyöt onnistuvat, mutta välttyäksemme yötöiltä ja muiden asiakkaiden muokkausten viivästymiseltä, toivomme, että tilaukset tehdään hyvissä ajoin ja muokkaukset päästään tekemään järjestyksessä.

Jaa: