Tietoa yrityksestä

Ab Suomen Herrainpukimo Oy on 2011 perustettu turkulainen miestenvaateliike, joka on erikoistunut klassiseen tyyliin, business- ja juhlapukeutumiseen sekä ajattomaan miesten arkipukeutumiseen. Tarjoamme mittatilauskauluspaitoja ja -pukuja sekä päällystakkeja, jalkineita, asusteita, neuleita, parranajotuotteita sekä paljon muuta laatuvalmistajilta, kuten Sanders, Mühle, Proraso, Stetson, Boot Black, Johnstons of Elgin, Fratelli Borgioli sekä tärkeimpänä Herrainpukimon omat tuotteet.

Meille asiakaspalvelu on kunnia-asia. Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan vanhan jazzin tunnelmissa toimipisteeseemme Turussa osoitteessa Herrainpolku 1 sekä Helsinkiin Kaapelitehtaalla C-rapun 2. kerrokseen. Asiakkaamme saavat henkilökohtaista palvelua ilman kiirettä ja stressiä.

Herrainpukimo on nuorten vaatteisiin intohimoisesti suhtautuvien ihmisten pyörittämä, Suomessa rekisteröity ja kokonaan suomalaisten omistama osakeyhtiö. Teemme töitä 7 hengen tiimin voimin. Vuonna 2018 teemme noin 2000 mittavaatetta. Liikevaihtomme on noin puoli miljoonan euroa.

Olemme valmistaneet vuosien varrella noin 6500 mittapaitaa ja noin 2000 mittapukua tai irtotakkkia sekä noin 1000 mittatilausirtohousua. Tuotteissamme eettisyys ja läpinäkyvyys on toimintamme kulmakiviä:

– Eettisyys työntekijöitä kohtaan; teetämme vaatteemme Euroopassa eurooppalaisista materiaaleista.

– Ekologisuus: vaatteen tärkein ekologinen aspekti on pitkäikäisyys. Tuottemme kestävät oikein huollettuna tyypillisesti vuosia tai vuosikymmeniä ahkerassa käytössä.

– Tiedämme tarkkaan, missä tuotteemme valmistetaan ja olemme itse tarkistaneet tuotteiden tuotanto-olot. Kaikki vaattemme on tuotettu tuotantolaitoksissa, joissa on vuosilomat, minimipalkat, järjestäytymisvapaus ja ILO:n mukaiset työolot. Kaikki vaatteemme valmistetaan EU:n sisällä.

Tuotteissamme on kolme tärkeää kulmakiveä:

1.) Materiaalit. Laadukkaat luonnonmateriaalit ovat huollettavissa, niistä ei synny mikromuovia ja niistä ei synny terveyshaittoja iholla. Luonnonmateriaaleja voi myös paikata ja korjata.

2.) Rakenne ja runko. Likipitäen kaikki enkämme valmistetaan Goodyear welt -metodilla, joka mahdollistaa täyden huollettavuuden ja korjattavuuden, sisältäen pohjan vaihodn uuteen.

3.) Ajaton, kaunis ja tyylikäs design, joka mahdollistaa tuotteen käytön vuosikymmenien ajan. Kaunis tuote on sellainen, josta haluaa pitää huolta. Tuotteen psykologinen vanheneminen on vaatetollisuuden tärkeimpiä mittareita kestävyydelle. Tuote, johon tyytyväisyys vain kasvaa vuosien mittaan on erinomainen hankinta.

Jaa: