Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/tietoa-yrityksesta.html

Tietoa yrityksestä

Ab Suomen Herrainpukimo Oy on 2011 perustettu turkulainen miestenvaateliike, joka on erikoistunut klassiseen tyyliin, business- ja juhlapukeutumiseen sekä ajattomaan miesten arkipukeutumiseen. Tarjoamme mittatilauskauluspaitoja ja -pukuja sekä päällystakkeja, jalkineita, asusteita, parranajotuotteita sekä paljon muuta laatuvalmistajilta, kuten Sanders, Mühle, Proraso, Collonil sekä tärkeimpänä Herrainpukimon omat tuotteet.

Meille asiakaspalvelu on kunnia-asia. Toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan vanhan jazzin tunnelmissa toimipisteeseemme Turussa osoitteessa Herrainpolku 1 sekä Helsinkiin Kaapelitehtaalla C-rapun 2. kerrokseen (22.11.2017 alkaen). Asiakkaamme saavat henkilökohtaista palvelua ilman kiirettä ja stressiä.

Herrainpukimo on nuorten vaatteisiin intohimoisesti suhtautuvien ihmisten pyörittämä, Suomessa rekisteröity ja kokonaan suomalaisten omistama osakeyhtiö. Teemme töitä 7 hengen tiimin voimin. Vuonna 2017 teemme noin 2000 mittavaatetta ja noin puolen miljoonan euron liikevaihdon.

Back to top