Mittatilauspuku, Holland & Sherry South Pacific pellava

1 200,00 

Holland & Sherryn South Pacific on maailman paras puku- ja irtovaatekangas kesäiseen vapaa-aikaan. Puvussa yhdistyvät äärimmäisen hyvä hengittävyys, korkea kulutuskestävyys, kaunis laskeutuvuus ja rentous, joka laajentaa irtohousujen ja irtotakin käytettävyyttä huomattavasti. Suosittelemme kyseistä pakkaa paljon matkustaville sekä Suomea lämpimämmissä maissa usein työskenteleville.

Kankaan voi valita takkiin ja housuihin erikseen ilman lisähintaa, joten puvun sijaan irtoyhdistelmä onnistuu mainiosti.

100 % pellavakankaissa on tyypillistä, että tuote rypistyy jonkin verran muun muassa kyynärtaipeista. Rypistyminen on tarkoituksenmukaista ja tuo kankaan ominaisuudet kauniisti esiin. Sileitä, mutta rentoja pukuja etsiville suosittelemme Holland & Sherryn Crispaire-kankaita.

Hinnat alkaen:

  • 2-osainen puku: 1200€
  • 3-osainen puku: 1400€
  • Takki: 800€
  • Irtohousut: 500€

Artikkeli puvusta DressLikeA-blogissa.

Kuvat muotinäytöksestä Concours d’Elegancessa, kuvaaja Esko Anttikoski / Kuvaamo WanhaSuutari

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Southpacific_linen-southpacific-linen Osastot: ,

Kuvaus

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä.

Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).