Solmio + taskuliina -paketti, lipputeema Suomi/Ukraina

24,00 99,00 

Tyhjennä valinta
- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Herrainpukimo-lippu Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Herrainpukimon lipputeemaiset solmiot ja taskuliinat ovat erinomainen tapa tunnustaa väriä! Solmioiden ja taskuliinojen väreinä ovat viralliset Suomen ja Ukrainan lipun värit. Väri on tehty painotekniikalla lippujen Pantone-värikoodeja käyttäen.

Solmion pituus on standardi, noin 150cm, ja kuviona on tasalevyinen rykmenttiraita.

Käsin rullatun ja ommellun taskuliinan reuna on näyttävä ja sopii taiteltuna usealla eri tavalla taskuun.

Hillitympään käyttöön taskuliinan voi asettaa taskuun siten, että reuna jää piiloon ja taskusta pilkottaa yksivärinen liina.

Sekä solmio että taskuliina on valmistettu Italiassa, Comon alueella. Materiaali on 100 % silkki.

Jokaista jo myytyä solmio+taskuliina -pakettia kohden olemme tehneet 50€ lahjoituksen: Suomen lipuista Pelastusarmeijalle Suomen vähävaraisille sekä Ukrainan lipuista puolet Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:lle ja puolet Operaatio Ukrainalle. Tositteet lahjoituksista ovat saatavana pyynnöstä. Lahjoitetut summat 24.8.2022 mennessä: 500€ Pelastusarmeija, 500€ Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry, 500€ Operaatio Ukraina.

Jokaista myytyä yksittäistä solmiota varten teemme myös 50€ lahjoituksen: Suomen lipun värisistä solmioista Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:lle sekä Ukrainan lipun värisistä solmioista puolet Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:lle ja puolet Operaatio Ukrainalle.

Kuvitus: Jason Kajosmaa

Lisätiedot

Väri

Suomen lippu (solmio+taskuliina), Ukrainan lippu (solmio+taskuliina), Suomen lippu (pelkkä solmio), Ukrainan lippu (pelkkä solmio), Suomen lippu (pelkkä taskuliina), Ukrainan lippu (pelkkä taskuliina)