Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/sandersdiplomat-hakko-lahjakortti.html
Katso kuva suurena

Sanders Diplomat -sarjan kengät sekä Hakko Productionin vyö

Sanders & Sanders Ltd

Sanders & Sanders Ltd
Sanders on perinteikäs vuonna 1873 perustettu Northamptonshiressä sijaitseva kenkävalmistaja. Kengät valmistetaan alusta loppuun Englannissa laadukkaista eurooppalaisista materiaaleista. Useimmat mallit ovat Goodyear Welt -menetelmällä valmistettuja ja täysin korjattavalla rakenteella.
Kuvaus

Kampanjatuotteen ostamalla saatte lahjakortin, joka oikeuttaa vapaavalintaiseen pariin Sanders Diplomat -sarjan kenkiä sekä kenkien sävyyn sopivaan vyöhön. Toimitusaika tilauksesta 3-4 viikkoa, mikäli kengät tai vyö ovat tilaustuotteita.

Kengät

Sanders Diplomat on northamptonilaisen valmistajan korkealaatuisin mallisto. Goodyear Welt -reunosrakenteella valmistetut kengät ovat täysin korjattavissa, uudelleenpohjattavissa ja oikein huollettuna ja käytettynä lähes ikuiset. Korkealaatuisesta kasviparkitusta nahasta tehty kenkä sävyttyy ja patinoituu vuosien mittaan kauniisti ja vain paranee käytön myötä.

Vyö

Hakko Productionin Paimiossa Herrainpukimolle valmistetut vyöt ovat vailla kompromisseja:

 • Tärnsjön kasviparkittua valjasnahkaa, paksuus 3mm, leveys 29mm tai 32mm
 • Solki ruostumatonta terästä tai umpimessinkiä asiakkaan toiveen mukaan.
 • Tikattu soljenkiinnitys sekä lenkki

Koot: valmiina  varastossamme 80cm, 85cm, 95cm sekä 105cm vyötärölle. Vyö itsessään on 10cm vyötärömittaa pidempi. Mittatilauksesta vyön saa haluamaansa mittaan.

Vyössä on valmiiksi viisi reikää, joista keskimmäisestä mitataan vyötärön ympärys. On hyvä huomioida, että uusi vyö saattaa venyä yhden reiänvälin verran käytössä.

Hakko Productionin vyöt ovat saatavana ainoastaan Herrainpukimosta.

Lisää aiheesta: Valjasnahka Keikarin blogissa, Tärnsjö Garveri, Hakko Production


Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta hankinnasta ja on käytettävissä Turun ja Helsingin toimipisteellämme. Kengät ja vyön voi tilata myös etänä - koko Diplomat-sarja käyttää samaa lestiä, joten olemassaolevat kenkäasiakkaamme voivat täydentää lahjakortilla kenkävalikoimaansa vaivatta ja vyötärön ympäryksen mittaaminen riittää oikean vyön löytämiseen.

Ominaisuudet
Tuotemerkki: Sanders

Saatavuus: Heti varastosta

400,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Sanders Berne, burgundi
  330,00 €
 • Villasilkkisolmio, suklaanruskea
  69,00 €
 • Syksyn 2018 sesonkitaskuliina
  29,00 €

Back to top