Lahjakortti: 2 x Sandersin vapaavalintaiset kengät

600,00 

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): sandersdiplomat-giftcard-sandersdiplomat-giftcard Osasto:

Kuvaus

Kampanjatuotteen ostamalla saatte lahjakortin, joka oikeuttaa kahteen vapaavalintaiseen pariin Sandersin kenkiä. Mikäli jotakin mallia tai kokoa ei ole saatavana heti, on toimitusaika tilauksesta tyypillisesti 2-4 viikkoa. Mallisarjoja on useita:

  • Sanders Diplomat on valmistajan korkealaatuisin mallisto. Mallit ovat pääosin pukukenkiä. Myös Dainite-pohjaisia talvikelpoisia kenkiä on useita malleja.
  • Sanders Ambassador on erinomainen, etenkin nuorille herrasmiehille sopiva mallisto. Dainite-pohjaiset mallit ovat erinomaisia talvijalkineita.
  • Sanders Country on huippulaadukas raskaampaan käyttöön tarkoitettu kenkämallisto, joka sopii niin talvikengäksi kuin vaellukseen. Parhaimmillaan farkkujen, vakosametin tai raskaan flanellin kanssa.

Goodyear Welt -reunosrakenteella valmistetut kengät ovat täysin korjattavissa, uudelleenpohjattavissa ja oikein huollettuna ja käytettynä lähes ikuiset. Korkealaatuisesta nahasta tehty kenkä sävyttyy ja patinoituu vuosien mittaan kauniisti ja vain paranee käytön myötä.

Tuotteiden hinta erikseen ostettuna on 230-360€.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta hankinnasta ja on käytettävissä Turun ja Helsingin toimipisteellämme. Kenkiä voi tilata myös etänä, tällöin lähetämme tarvittaessa kaksi peräkkäistä kokoa asiakkaalle kotiin sovitettavaksi palautuskortin kera.

Kenkien tilauksesta ja toimitusajat:

Herrainpukimon Turun varastossa olevat kengät:
– toimitusaika postitettuna 1-2 arkipäivää
– heti noudettavissa Turun myymälästä aukioloaikana
– nouto onnistuu Helsingin Kaapelitehtaan toimipisteeltä vain ajanvarauksella (toimitukset kulkeutuvat Turusta Helsinkiin pääasiassa tiistaisin ja torstaisin)

Mikäli kokoanne ei ole heti saatavana,
tilaamme erittäin mielellämme sopivat koot (yleensä kaksi peräkkäistä kokoa) sovitettavaksi myymäläämme:

– voitte tehdä tilauksen tuotesivun ”Kysy” -napin kautta, sähköpostitse info@herrainpukimo.fi, puhelimitse +358 2 4808 1611 tai asioimalla myymälässä
– toimitusaika on 2-4 viikkoa, mikäli mallia on valmistajalta saatavana
– kengät voi sovittaa ennen ostopäätöstä