Ale!

Sanders Vardy, musta

200,00 290,00 

Sandersin Vardy on perinteitä kunnioittaen Englannissa käsintehty laadukas oxford -täysnahkakenkä Itshiden Commando-kumipohjalla, joka Vardyn tapauksessa tarkoittaa pitkälti Dainite-pohjan kaltaista ratkaisua, mutta huomattavasti sirompana. Kenkää ei arvaa kumipohjaiseksi, joten se soveltuu myös juhlakäyttöön.

Vardy on tehty täysin huollettavalla ja korjattavalla Goodyear Welt -menetelmällä, joten kengän pohjan pystyy uusimaan ja tarpeen mukaan vaihtamaan. Kenkien elinikä on useita kymmeniä vuosia, mikäli niihin käyttää säännöllisesti hoitoaineita sekä huoltaa ne ajallaan suutarilla.

Vardy on erinomainen kenkä henkilölle, joka kulkee formaalissa asussa ympäri vuoden. Kenkä sopii virallisuutensa puolesta lähes minkä tahansa juhlapuvun kanssa, mutta ei tunne itseään vieraaksi toimistossa tai siisteihin arkivaatteisiin yhdistettynä.

Lestin koko F = normaali leveys.

Tyhjennä valinta
- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): sanders-vardy-black-calf Osasto:

Kuvaus

Kenkien tilauksesta ja toimitusajat:

Herrainpukimon Turun varastossa olevat kengät:
– toimitusaika postitettuna 1-2 arkipäivää
– heti noudettavissa Turun myymälästä aukioloaikana
– nouto onnistuu Helsingin Kaapelitehtaan toimipisteeltä vain ajanvarauksella (toimitukset kulkeutuvat Turusta Helsinkiin pääasiassa tiistaisin ja torstaisin)

Mikäli kokoanne ei ole heti saatavana,
tilaamme erittäin mielellämme sopivat koot (yleensä kaksi peräkkäistä kokoa) sovitettavaksi myymäläämme:

– voitte tehdä tilauksen tuotesivun ”Kysy” -napin kautta, sähköpostitse info@herrainpukimo.fi, puhelimitse +358 2 4808 1611 tai asioimalla myymälässä
– toimitusaika on 2-4 viikkoa, mikäli mallia on valmistajalta saatavana
– kengät voi sovittaa ennen ostopäätöstä

Lisätiedot

Koko

6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 12