Sanders Tampere saappaat

290,00 

Sanders Tampere on Herrainpukimon näkemys täydellisestä herrashenkilön saappaasta. Inspiraation lähteenä on toiminut Tampereen punatiiliteollisuus ja aidoilta alkuperäisasukkailta kerätyt toiveet.

Sanders Tampere on erinomainen valinta niin farkkujen, vakosamettihousujen, chinojen kuin arkipuvun kanssa. Kestävä ommelrakenne sekä laadukas, paksu vettähylkivä nahka ja Suomen olosuhteisiin täydellinen Ridgeway-tyyppinen kumipohja tekevät jalkineesta elinikäisen kumppanin.

Lesti on valittu japanin vientimallistosta. Sanders Tampere on Herrainpukimolle tilaustyönä teetetty ja on valmistajan ainoa Ridgeway-pohjainen saapas.

Pebble grain -nahka, saatavana ruskeana ja mustana. Storm welt -rakenne, täyskumipohja. Bellow-mallinen iltti.

Koot UK11 ja UK12 ovat tuotantoteknisistä syistä Storm Weltin sijaan Dainite-pohjalla ja Goodyear welt -reunoksella. Kuvatut saappaat ovat kokoa UK8. Saappaan lestin koko on tyypillinen englantilainen. Sanders KEN-lestiin nähden kannattaa valita puoli numeroa suurempi koko, muussa Sandersin mallistossa valitkaa sama koko kuin olemassaolevissa kengissänne.

Ruskean Sanders Tampereen sävytys onnistuu kauttamme toivotunlaiseksi, mikäli haluatte esimerkiksi kenkien sopivan täsmälleen tiettyyn punatiiliseen rakennukseen.

Mallia on valmistettu yhteensä hyvin rajallisesti: 41 paria mustana ja 41 paria keskiruskeana sekä 17 paria tummanruskeana. 2022 syksyllä kenkää on saatavana mustana ja tummanruskeana.

Sanders kokotaulukko

Tyhjennä valinta
- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): sanders-tampere-ruskea Osastot: ,

Kuvaus

Toimitusajat:

Varastossa oleva tuote on heti noudettavissa Turun myymälästä aukioloaikana. Helsingin Kaapelitehtaan toimipisteeltä noudot vain ajanvarauksella. Toimitusaika on postitettuna 1-2 arkipäivää.

Kengät voi sovittaa ennen ostopäätöstä kotona tai myymälässämme. Maksuton palautus sisältyy palveluumme.

Lisätiedot

Väri ja materiaali

Musta pintanahka, Tummanruskea pintanahka, Keskiruskea pintanahka

Koko

UK 6, UK 6.5, UK 7, UK 7.5, UK 8, UK 8.5, UK 9, UK 9.5, UK 10, UK 10.5, UK 11, UK 12, UK 13