Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/sanders-acorn-ruskea.html
Katso kuva suurena

Sanders Aintree, tammenterhonruskea

Sanders & Sanders Ltd

Sanders & Sanders Ltd
Sanders on perinteikäs vuonna 1873 perustettu Northamptonshiressä sijaitseva kenkävalmistaja. Kengät valmistetaan alusta loppuun Englannissa laadukkaista eurooppalaisista materiaaleista. Useimmat mallit ovat Goodyear Welt -menetelmällä valmistettuja ja täysin korjattavalla rakenteella.
Kuvaus

Jämerä, brogue-kuvioitu Sanders Aintree on hämmentävän kaunis siipikärjyssaapas. Kestävä rakenne, laadukas, paksu nahka, tuplanahkapohja ja myrskyreunos (storm welt) tekevät jalkineesta pitkäikäisen kumppanin. Paikallaan yhtälailla tweedin kuin farkkujen tai vakosametinkin kanssa.

Pinnoittamaton nahka, paksu täysnahkapohja. Suosittelemme tuotteen puolipohjausta Suomen talven oloihin. Laadukas Turussa tehty puolipohjaus sisältyy tuotteen hintaan. Kärkirauta puolipohjauksen kanssa 20 euron lisähinnasta.

Lesti: M265L
Kengän leveys: F (=keskileveä)

Koot saatavana: UK6-UK12, vastaavat noin 39-47 Eurokokoja

Kaikkien Sandersin kenkien tapaan tuote on valmistettu alusta loppuun Northamptonissa, Englannissa.


Jos kenkää ei ole heti tilattavissa verkkokaupasta, voitte tehdä tilauksen tuotesivun "Kysy" -napin kautta, sähköpostitse info@herrainpukimo.fi tai puhelimitse +358 2 4808 1611 . Toimitusaika on 2-4 viikkoa, mikäli mallia on valmistajalta saatavana. Kengät voi sovittaa ennen ostopäätöstä."

Ominaisuudet
Tuotemerkki: Sanders
Väri: Ruskea

Saatavuus: Tilaustuote

350,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
  • Holborn, ruskea
    260,00 €
  • Mittatilaushousut, Vitale Barberis Canonico villaflanelli
    290,00 €
  • Mittatilaushousut, Brisbane Moss puuvillatwill
    250,00 €

Back to top