Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/rekisteriseloste.html

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä
Ab Suomen Herrainpukimo Oy
Linnankatu 9-11, 20100 TURKU
Y-tunnus 2434973-3
Sähköposti tuukka.simonen@herrainpukimo.fi

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Tuukka Simonen
Sähköposti tuukka.simonen@herrainpukimo.fi

Rekisterin nimi
Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste
Henkilö on rekisteröitynyt Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n asiakkaaksi tai ostanut Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n verkkokaupasta tai myymälästä tuotteita tai muuten antanut yhteystietonsa yhteydenpitoa varten.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistoinnin ja käsittelyn mahdollistaminen. Tietoja voidaan käyttää Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Ab Suomen Herrainpukimo Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä sähköpostitse Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n rekisterinhoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Mittatilaustuotteiden asiakasmitat

Tietojen luovutus
Tietoja ei luovuteta Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n ja sen omistajayritysten ulkopuoliseen käyttöön. Henkilötietoja voidaan käyttää ulkopuolisten toimijoiden tarjoamissa palveluissa Ab Suomen Herrainpukimo Oy:n asiakkuuksien hallintaan. Tämä tarkoittaa esimerkiksi laskutuspalvelua, verkkokauppajärjestelmää, uutiskirjepalvelua ynnä muita suoraan Ab Suomen Herrainpukimon toimintaan liittyviä palveluja. Ab Suomen Herrainpukimo Oy hallinnoi itse asiakastietoja ulkopuolisten toimijoiden palveluissa. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää palveluntarjoajan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee palveluntarjoajan salasanasuojatulla palvelimella.

Back to top