Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/olkaimet-musta-moire-pitka.html
Katso kuva suurena

Albert Thurston -olkaimet pitkä malli, musta moiré

Herrainpukimo

Herrainpukimo
Herrainpukimon omat tuotteet ovat laadukasta käsityötä ja valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista. Taskuliinat, solmiot, solmukkeet sekä huivit tulevat Comon alueelta Pohjois-Italiasta. Lepolestimme ovat käsittelemätöntä setripuuta, joka antaa tuotteelle upean tuoksun.
Kuvaus

Herrainpukimon olkaintoimittaja on legendaarinen Albert Thurston, joka on toimittanut olkaimia jo vuodesta 1820. Valmistajan tuotteita on nähty niin suurella kuin pienelläkin ruudulla, käyttäjinään Gordon Gekkon sekä James Bondin kaltaiset herrasmiehet.

Olkaimia pidetään miellyttävimpänä tapana housujen pitämiseen ylhäällä. Housujen vyönauhaan ommellaan olkainten mukana toimitettavat napit, maun mukaan sisä- tai ulkopuolelle. Sisimmät etunapit sijoitetaan linjaan suorien housujen prässin kanssa.

Pitkä malli sopii yli 190-senttisille, normaalikorkeuksisella housuvyötäröllä tämä malli käy maksimissaan noin 215cm pitkälle henkilölle. Vielä pidempiä malleja saa erikoistilauksesta.

Musta moiré on klassinen valinta sekä smokin että tumman puvun kumppaniksi. Daniel Craigin James Bond käytti Albert Thurstonin valkoisia moiré-olkaimia Casino Royale, SkyFall sekä Spectre-elokuvissa.

Ominaisuudet
Tuotemerkki: Herrainpukimo
Väri: Musta

Saatavuus: Heti varastosta

94,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Mittatilauspuku, Vitale Barberis Canonico villaflanelli
  900,00 €
 • Albert Thurston -olkaimet, laivastonsininen-punaraita
  94,00 €
 • Mittatilaushousut, Vitale Barberis Canonico villaflanelli
  290,00 €
 • Herrainpukimo by Pantherella, tummanvihreä merinovillasukka
  16,00 €
 • Herrainpukimo by Pantherella, burgundi puuvillasukka
  16,00 €
 • Fox Umbrellas kirsikkapuinen sateenvarjo, tummanvihreä
  299,00 €

Back to top