Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/mtm-vaatteet/puvut/holland-sherry-city-of-london.html
Katso kuva suurena

Mittatilauspuku, Holland & Sherry City of London Vintage Suiting

Herrainpukimo

Herrainpukimo
Herrainpukimon omat tuotteet ovat laadukasta käsityötä ja valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista. Taskuliinat, solmiot, solmukkeet sekä huivit tulevat Comon alueelta Pohjois-Italiasta. Lepolestimme ovat käsittelemätöntä setripuuta, joka antaa tuotteelle upean tuoksun.
Kuvaus

Holland & Sherryn City of London Vintage Suiting -kangas on legendaarisen kangastalon parhaita uutuuksia talveen 2019-2020.

Raskas kampavillapuku on paras mahdollinen valinta työasunaan pukua käyttävälle marraskuusta huhtikuuhun, eli puolet vuodesta(!). 420g/m2 kangaspainoltaan vaatteet sopivat sekä viileän sään ulkoiluun että toimistoon.

City of London Vintage Suiting on tuntumaltaan jämäkkää, kauniisti laskeutuvaa sekä äärimmäisen kestävää. Kuosi- ja värivaihtoehtoja on useita, ne ovat selattavissa Holland & Sherryn sivuilta klikkaamalla tästä.

Puvun yksityiskohdat vuorikangasta ja nappeja sekä mahdollisia kyynärpaikkoja myöten ovat vapaasti valittavissa. Puku valmistetaan Herrainpukimon tapaan luonnollisesti laadukkaalla irtoliinarakenteella. Voitte halutessanne valita takkiin ja housuihin eri kuosin ilman lisähintaa.

Hinnasto, City of London Vintage Suiting:

 • 2-osainen puku: 1250€
 • 3-osainen puku: 1500€
 • Lisähousut pukuun: 300€
 • Irtohousut 400€

Irtotakki myös saatavana hintaan 850€. Valikoimaa voi selata

Mikäli haluatte laajentaa puvun kolmiosaiseksi tai hankkia lisähousut puvun yhteyteen, ne voi valita alla olevasta valikosta.

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut on valmistettu EU:ssa.

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä. Halutessanne toimitamme tuotteen lahjakorttina käytettäväksi.

Lahjakortti

Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi. Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet hoidamme ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

 • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 - 3 arkipäivää
 • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
 • noudettuna Turun myymälästä saman päivän aikana (ti - pe klo 14 - 18 ja la klo 12 - 16. Sovittaessa voi noutaa arkisin aiemminkin)Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Ominaisuudet
Tuotemerkki: Herrainpukimo

Saatavuus: Heti varastosta

1 250,00 €

* Pakolliset tiedot

1 250,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Holborn, ruskea
  260,00 €
 • Sanders Stockholm, espresso
  290,00 €
 • Fox Umbrellas kirsikkapuinen sateenvarjo, tummanvihreä

  Normaali hinta: 299,00 €

  Sinun hintasi: 209,30 €

Back to top