Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/mtm-vaatteet/puvut/3ply-fresco-flannel-combo.html
Katso kuva suurena

3-ply Fresco-puku + Huddersfieldin flanellit -yhdistelmä

Herrainpukimo

Herrainpukimo
Herrainpukimon omat tuotteet ovat laadukasta käsityötä ja valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista. Taskuliinat, solmiot, solmukkeet sekä huivit tulevat Comon alueelta Pohjois-Italiasta. Lepolestimme ovat käsittelemätöntä setripuuta, joka antaa tuotteelle upean tuoksun.
Kuvaus

Huom! Tämä tuote toimitetaan mittatilauksena täysin asiakkaan valitsemilla yksityiskohdilla sekä mitoilla. Kuvat ovat malliesimerkkejä siitä, minkälainen tuote voi olla, mutta taskut, hartiarakenne sekä istuvuus on täysin mahdollista tehdä juuri asiakkaan haluamalla tavalla.

Tuotteeseen sisältyy:

 • 2-osainen laivastonsininen irtoliinarakenteinen puku mittatilauksena Hardy Minnis 3 ply Fresco -kankaasta
 • Vaaleanharmaat flanellihousut mittatilauksena Huddersfieldin 450g/m2 flanellista

Huddersfieldin Hardy Minnis 3 Ply Fresco on upein kangas, jonka voimme kuvitella monikäyttöiseen työpukuun. Siinä yhdistyvät erittäin hyvä hengittävyys, täydellisen kaunis laskeutuvuus, paras mahdollinen kulutuskesto sekä high twist -materiaalin ansiosta ryppyyntymättömyys. Lue lisää high twist -materiaaleista Permanent Stylen blogista. Jos hankitte elämässänne vain yhden yleiskäyttöpuvun arkea varten, on 3-ply Fresco paras ja pidempikestoisempi ratkaisu kuin mikään muu valikoimamme tuote.

Hardy Minnisin englantilainen flanelli on paras mahdollinen talvihousukangas. Vaaleanharmaa sävy on klassikko, ja keskimääräistä flanellia noin puolitoista kertaa paksumpana tämä flanellihousu on sekä erinomaisen lämmin että erittäin hyvin kulutusta kestävä. Kangaspaino on 450g/m2.

Huom! Pukukangas on karkeapintainen ja raskaahko (435/470g/m2), joten käyttömukavuus on parhaimmillaan syksyllä, talvella ja keväällä. Kesään suosittelemme muita tuotteita.

Normaalihinnat Hardy Minnis 3 Ply Fresco -kankaisille puvuille:

 • 2-osainen puku: 1400€
 • 3-osainen puku: 1700€
 • Takki: 900€
 • Irtohousut: 500€

Normaalihinnat Huddersfieldin flanellille:

 • 2-osainen puku: 1200€
 • 3-osainen puku: 1500€
 • Takki: 800€
 • Irtohousut: 400€
Yhdistelmä etukäteen valitusta laivastonsinisestä pukukankaasta sekä vaaleanharmaasta flanellikankaasta = 1000€. Tähän pystymme ainoastaan sen ansiosta, että joukossa on voimaa. Hankkimalla suuren määrän kangasta kerralla saamme merkittävän kustannussäästön. Nämä parhaista mahdollisista kankaista valmistetut tuotteet saa nyt pakettina edullisemmin kuin lähtöhintaiset tuotteemme.
 
Hardy Minnis 3 Ply Frescon kangaskoodi 510396 ja Huddersfieldin flanellikankaan koodi 510031.
 
Pelkät kankaat metritavarana ostettuna tällä laadulla maksavat tähän yhdistelmään noin 500€ ennen arvonlisäveroa ja rahtia. Mikäli asiakkaamme haluavat tämän tuotteen jostakin muusta kankaasta kuin nyt tarjotusta, on se mahdollista lisähintaan.

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut on valmistettu EU:ssa. Molemmat kankaat tässä tuoteyhdistelmässä ovat englantilaisia.

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai (mittojen ollessa valmiina) tilaamme halutessanne teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen tai tilauksen yhteydessä.

Tuotteen toimitusaika

Puvun ja irtohousujen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Saatte meiltä ilmoituksen, kun puku on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Ominaisuudet
Tuotemerkki: Herrainpukimo

Saatavuus: Heti varastosta

1 800,00 €

* Pakolliset tiedot

1 800,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Lahjakortti, 200 euroa
  200,00 €
 • Päällystakki mittatilauksena, Holland&Sherry
  1 100,00 €
 • Juhlapukukokonaisuus mittatilauksena, Vitale Barberis Canonico
  1 100,00 €
 • Päällystakki mittatilauksena, Loro Piana
  800,00 €
 • Fratelli Borgioli, musta cap toe oxford
  499,00 €

Back to top