Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/mtm-vaatteet/mittatilauspuku-superleggera.html
Katso kuva suurena

Mittatilauspuku, Superleggera

Herrainpukimo

Herrainpukimo
Herrainpukimon omat tuotteet ovat laadukasta käsityötä ja valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista. Taskuliinat, solmiot, solmukkeet sekä huivit tulevat Comon alueelta Pohjois-Italiasta. Lepolestimme ovat käsittelemätöntä setripuuta, joka antaa tuotteelle upean tuoksun.
Kuvaus

Herrainpukimon Superleggera (italiaa, superkevyt) on erittäin korkealaatuinen, ilman etutuentaa valmistettu ns. rakenteeton mittatilauspuku. Suosittelemme rakennetta erityisesti arkiseen käyttöön, kesäpukuihin tai raskaiden pukukankaiden kanssa, jolloin pukukangas itsessään luo riittävän tuennan takkiin.

Pukukangas on valittavissa peruspakkojemme laajasta eurooppalaisten laatukangastalojen valikoimasta.

Esimerkkeinä valmistajista:

 • Cerruti
 • Dormeuil
 • Marlane
 • Reda
 • Vitale Barberis Canonico


Puvun yksityiskohdat, kuten olkarakenne, kaulustyyppi, yksi- tai kaksirivisyys, napit, taskujen tyyli ja vuorikangas ovat luonnollisesti vapaasti valittavissa.

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä.


Lahjakortti

Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi. Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Pukulahjakorttia voi käyttää myös irtotakki ja -housuyhdistelmän koostamiseen ja lahjakorttia voi käyttää myös pohjamaksuna arvokkaampia pukukankaita valittaessa.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

 • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 - 3 arkipäivää
 • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
 • noudettuna Turun myymälästä saman päivän aikana (ti - pe klo 14 - 18 ja la klo 12 - 16. Sovittaessa voi noutaa arkisin aiemminkin)

Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on 4-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun puku on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Ominaisuudet
Tuotemerkki: Herrainpukimo

Saatavuus: Heti varastosta

700,00 €
700,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Mittatilauspuku, Holland & Sherry
  1 200,00 €
 • Mittatilauspuku x2, Holland & Sherry Crispaire
  2 400,00 €
 • Mittatilauspuku, Holland & Sherry Crispaire
  1 200,00 €

Back to top