Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/mtm-vaatteet/lahjakortti-mittapaitahp-selection.html
Katso kuva suurena

Mittatilauspaita, Selection

Herrainpukimo

Herrainpukimo
Herrainpukimon omat tuotteet ovat laadukasta käsityötä ja valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista. Taskuliinat, solmiot, solmukkeet sekä huivit tulevat Comon alueelta Pohjois-Italiasta. Lepolestimme ovat käsittelemätöntä setripuuta, joka antaa tuotteelle upean tuoksun.
Kuvaus

Olemme Herrainpukimolla tehneet suomalaisten vartaloille yli 6500 mittatilauspaitaa, ja kokemuksemme kautta olemme löytäneet parhaat ratkaisut ja kankaat kaikkeen käyttöön. Mittatilauspaita valmistetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ottamilla mitoilla ja tuotteessa on täysi tyytyväisyystakuu.

Herrainpukimon Selection-mittatilauspaita on erittäin korkealaatuinen, asiakkaalle yksilöllisesti Euroopassa valmistettu paita:

 • Paitamme valmistetaan luonnonmateriaaleista ja mitoitetaan antamaan asiakkaalle sekä tyylikäs ulkonäkö että paras mahdollinen käyttömukavuus.
 • Paidan yksityiskohdat kuten kaulus- ja kalvosintyyppi, napit, helmamuoto sekä mahdolliset taskut ovat vapaasti valittavissa. Kirjailtu nimikointi sisältyy hintaan.
 • Kangasvaihtoehtoina ovat kaikki Selection-sarjan kankaat. Valikoimassamme on laaja vailkoima raskaita oxford-kankaita, juhlavia popliinikankaita, twill-kankaita yksivärisenä sekä raita- ja ruutukuoseilla.
 • Selection-sarjan kankaat pysyvät sileampiä kauemmin, siliävät helpommin ja ovat aavistuksen raskaampia.

Tilaus ja toimitus

Tuotteen tilaaminen onnistuu pelkästään verkkokaupasta ostamalla, mikäli olette aiemmin ostaneet meiltä paitoja. Uusi paita tulee oletuksena samoilla mitoilla kuin edellinen paitanne. Mikäli haluatte istuvuuteen muutoksia, voitte mainita siitä lisätietokentässä.

Yksityiskohdat on valmiiksi valittu paidan henkeen ja tyyliin sopivaksi Herrainpukimon tuhansien myytyjen paitojen tuoman kokemuksen kautta. Tämän helpompaa vaatekaapin laajentaminen mittatilaustuotteilla ei voi olla.

Paidan toimitusaika on 5-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Lahjakortti

Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi. Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Lahjakortin saajalle tiedoksi: mittatilaustuotteet vain ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

 • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 - 3 arkipäivää
 • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
 • noudettuna Turun myymälästä saman päivän aikana (ti - pe klo 14 - 18 ja la klo 12 - 16. Sovittaessa voi noutaa arkisin aiemminkin)
Ominaisuudet
Tuotemerkki: Herrainpukimo

Saatavuus: Heti varastosta

150,00 €

* Pakolliset tiedot

150,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Mühle Liscio -parranajosarja, valkoinen
  120,00 €
 • Kesächinot ja -paita mittatilauksena

  Normaali hinta: 330,00 €

  Sinun hintasi: 250,00 €

 • Työviikon paidat -paketti

  Normaali hinta: 600,00 €

  Sinun hintasi: 500,00 €

 • Mittatilaushousut, Vitale Barberis Canonico villaflanelli
  290,00 €
 • Sanders Finchley, sininen mokkaloafer
  260,00 €

Back to top