Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/mtm-vaatteet/holland-sherry-tweedpuku.html
Katso kuva suurena

Mittatilauspuku, Holland & Sherry tweed

Herrainpukimo

Herrainpukimo
Herrainpukimon omat tuotteet ovat laadukasta käsityötä ja valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista. Taskuliinat, solmiot, solmukkeet sekä huivit tulevat Comon alueelta Pohjois-Italiasta. Lepolestimme ovat käsittelemätöntä setripuuta, joka antaa tuotteelle upean tuoksun.
Kuvaus

Holland & Sherryn tweedkankaasta valmistettu Herrainpukimon mittatilauspuku tuo palan rustiikkista klassisuutta elämään! Holland & Sherryn Sherry Tweed-kangaspakka tarjoaa laajan valikoiman eri kuoseja ja värejä jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Tweedpuku on erittäin monikäyttöinen, sen osien ollessa helposti yhdisteltävissä vaikkapa farkkujen tai vakosametin kanssa.

Puvun yksityiskohdat vuorikangasta ja nappeja sekä mahdollisia kyynärpaikkoja myöten ovat vapaasti valittavissa. Puku valmistetaan Herrainpukimon tapaan luonnollisesti laadukkaalla irtoliinarakenteella.

Huom! Bartitsutaidot eivät sisälly puvun hintaan, ellei nimesi ole John Steed!

Hinnat alkaen:
Sherry Tweed:

 • 2-osainen puku: 1200€
 • 3-osainen puku: 1400€
 • Lisähousut pukuun: 450€

Herrainpukimon tweedtakit alkaen 800€. Valikoima sisältää Harris Tweediä sekä laajan valikoiman muita englantilaisia tweed-kankaita.
Tuote toimitetaan verkkokaupastamme kaksiosaisen puvun lahjakorttina. Mikäli haluat laajentaa puvun kolmiosaiseksi, ilmoita tästä tilauslomakkeen kommenttikentässä.

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä. Halutessanne toimitamme tuotteen lahjakorttina käytettäväksi.

Lahjakortti

Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi. Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet hoidamme ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

 • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 - 3 arkipäivää
 • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
 • noudettuna Turun myymälästä saman päivän aikana (ti - pe klo 14 - 18 ja la klo 12 - 16. Sovittaessa voi noutaa arkisin aiemminkin)Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Ominaisuudet
Tuotemerkki: Herrainpukimo

Saatavuus: Heti varastosta

1 200,00 €
1 200,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Holborn, ruskea
  260,00 €
 • Sanders Stockholm, espresso
  290,00 €
 • Fox Umbrellas kirsikkapuinen sateenvarjo, tummanvihreä

  Normaali hinta: 299,00 €

  Sinun hintasi: 209,30 €

 • Fratelli Borgiolin kengät + Holland & Sherryn puku
  1 200,00 €

Back to top