Mittatilauspuku, Huddersfield Blasone II (useita värejä)

1 100,00 

Herrainpukimon mittatilauspuku on erittäin korkealaatuinen, miellyttävällä irtoliinarakenteella valmistettu juhlaan tai siistiin arkipukeutumiseen täydellinen asu. Nyt saatavana kaikkien aikojen väriloistolla!

Huddersfieldin Blasone II on upea Super 110 -laatuinen täysvillainen Italiassa valmistettu kangas. Hengittävä 250 gramman neliöpainoinen, upealla mattakiillolla varustettu kangas erottuu edukseen – etenkin värivalikoimansa ansiosta.

Oheiset kuvat ovat vahvassa auringonvalossa otettuja, jotta värit näkyvät ulko-olosuhteissa.

Puvun yksityiskohdat, kuten olkarakenne, kaulustyyppi, yksi- tai kaksirivisyys, napit, taskujen tyyli ja vuorikangas ovat luonnollisesti vapaasti valittavissa.

Puvun sijaan voitte tilata myös irtoyhdistelmän (= irtotakki ja -housuyhdistelmän) eri väreissä ilman lisähintaa. Irtoliivi tai toiset housut puvun kanssa nostavat tuotteen hintaa 300 euroa kukin.

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): Blasone2-mittatilauspuku-blasone2 Osasto:

Kuvaus

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä.

Lahjakortti

Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi. Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet hoidamme ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

  • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 – 3 arkipäivää
  • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
  • noudettuna Turun myymälästä saman päivän aikana (ti – pe klo 14 – 18 ja la klo 12 – 16. Sovittaessa voi noutaa arkisin aiemminkin)

Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).