Mittatilauspaita, Albinin pellava

160,00 

Olemme Herrainpukimolla tehneet suomalaisten vartaloille yli 7000 mittatilauspaitaa, ja kokemuksemme kautta olemme löytäneet parhaat ratkaisut ja kankaat kaikkeen käyttöön. Mittatilauspaita valmistetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ottamilla mitoilla ja tuotteessa on täysi tyytyväisyystakuu.

Herrainpukimon pellavainen mittatilauspaita on paras mahdollinen vaate kesään sekä etelän lomille. Italiassa kudottu pellavakangas on viileää ja pellavalle ominaisesti rypistyvää.. Paita kestää toistuvia pesuja ja on sopii erinomaisesti käytettäväksi ilman solmiota arkipukeutumisessa tai rennon solmion kanssa.
Hihat pystyy käärimään siististi ylös, jolloin tuote sopii vaikkapa rantasortsien kanssa käytettäväksi.

Tuotteen ominaisuudet:

  • 100 % pellava (Masters of Linen), Albini, laaja värivalikoima
  • 8cm italialinen kaulus
  • Pyöreäksi leikatut tynnyrikalvosimet yhdellä napilla
  • Valkoiset muovinapit, valkoiset napinlävet sekä valkoiset lankanauhat
  • Ei nappilistaa
  • Selässä darts-muotolaskokset
  • Pyöreäksi leikattu helma
  • Kirjailtu nimikointi ja asiakkaan nimi pesulapussa.

Nimikointi tehdään oletuksena samaan paikkaan kuin edellisessä paidassanne. Kaikkia paidan yksityiskohtia voi halutessaan muuttaa ilmoittamalla siitä lisätietokentässä.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): mittatilauspaita-albini-mittatilauspaita-albini-pellava Osastot: ,

Kuvaus

Tilaus ja toimitus

Tuotteen tilaaminen onnistuu pelkästään verkkokaupasta ostamalla, mikäli olette aiemmin ostaneet meiltä paitoja. Uusi paita tulee oletuksena samoilla mitoilla kuin edellinen paitanne. Mikäli haluatte istuvuuteen muutoksia, voitte mainita siitä lisätietokentässä toimitusvaihtoehdot -kohdassa alempana tällä sivulla.

Yksityiskohdat on valmiiksi valittu paidan henkeen ja tyyliin sopivaksi Herrainpukimon tuhansien myytyjen paitojen tuoman kokemuksen kautta. Tämän helpompaa vaatekaapin laajentaminen mittatilaustuotteilla ei voi olla.

Paidan toimitusaika on 5-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).