Mittatilauspaita, Royal Oxford, valkoinen

150,00 

Olemme Herrainpukimolla tehneet suomalaisten vartaloille yli 5000 mittatilauspaitaa, ja kokemuksemme kautta olemme löytäneet parhaat ratkaisut ja kankaat kaikkeen käyttöön. Mittatilauspaita valmistetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ottamilla mitoilla ja tuotteessa on täysi tyytyväisyystakuu.

Klassinen royal oxford -kankaasta valmistettu mittatilauspaita. Valkoinen royal oxford -paita sopii kaikkiin tilaisuuksiin, ollen riittävän muodollinen suureenkin juhlaan muttta kudonnaltaan riittävän eloisa sopiakseen vaikka neuleen ja farkkujen pariksi. Jos vaatekaapissasi on vain yksi valkoinen paita, sen tulee olla tämä.

Kaikille solmuille sopiva maltillinen cutaway-kaulus ja viistotut kalvosimet viimeistelevät paidan.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Selection-luokan hengittävä sekä kestävä Miletan tsekkiläinen 100 % puuvillakangas
  • Cutaway kaulus
  • Viistottu kalvosin
  • Luonnonhelmiäisestä valmistetut napit

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): 0019-mittapaita-whiteroyaloxford Osasto:

Kuvaus

Tilaus ja toimitus

Tuotteen tilaaminen onnistuu pelkästään verkkokaupasta ostamalla, mikäli olette aiemmin ostaneet meiltä paitoja. Uusi paita tulee oletuksena samoilla mitoilla kuin edellinen paitanne. Mikäli haluatte istuvuuteen muutoksia, voitte mainita siitä lisätietokentässä.

Yksityiskohdat on valmiiksi valittu paidan henkeen ja tyyliin sopivaksi Herrainpukimon tuhansien myytyjen paitojen tuoman kokemuksen kautta. Tämän helpompaa vaatekaapin laajentaminen mittatilaustuotteilla ei voi olla.

Paidan toimitusaika on 5-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).