Vapaavalintainen Mismon laukku + Herrainpukimon mittatilauspuku

1 300,00 

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): mismo_ja_puku-mismo-ja-puku Osasto:

Kuvaus

Mikäli kevät tuo mukanaan työhaastatteluja ja kesä mahdollisesti työn, jossa uusi puku tai siisti irtoasu on ehdoton edellytys, on tämä paketti juuri sinulle!

Puvun yksityiskohdat vuorikangasta ja nappeja myöten ovat vapaasti valittavissa. Kangasvaihtoehtoja on jo lähtöhintaluokassa satoja, sisältäen niin yksivärisiä, kevyellä tekstuurilla varustettuja kuin kuvioituja kankaita. Mahdollinen arvokkaampi kangas veloitetaan erikseen.

Pakettiin kuuluu:

  • Vapaavalintainen Mismon laukku (sisältäen hyllyssä olevat tuotteet tai vastaavan hintaiset tilaustuotteet, tarjous ei koske täysnahkaisia laukkuja)
  • Herrainpukimon 2-osainen mittatilauspuku peruskangasvalikoimasta (ei tilauskankaista). Myös irtoyhdistelmä (= takki + housut eri kankaasta) onnistuu ilman lisähintaa.
Liivin, ekstrahousut tai arvokkaamman kankaan ostaminen onnistuu allaolevasta valikosta.
Lähtöhintakankaat ovat pääosin Vitale Barberis Canonicolta sekä Redalta.
Lisähintaan saatavana pukua täydentämään: Hakko Productionin vyö tai Albert Thurstonin olkaimet sekä Derek Rosen alusvaatteet.

Yksittäishinnat:

2-osainen mittatilauspuku:full canvas -rakenteella alkaen 900€
Mismon laukut 290-440€

Tuotteen voi ostaa vain etukäteen verkkokaupasta, itselleen tai lahjakorttina.

Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet tilataan ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .


Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

  • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 – 3 arkipäivää
  • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
  • noudettuna Turun myymälästä saman päivän aikana (ti – pe klo 14 – 18 ja la klo 12 – 16. Sovittaessa voi noutaa arkisin aiemminkin)