Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/ll0001-lepolesti.html
Katso kuva suurena

Herrainpukimon Lepolesti

Herrainpukimo

Herrainpukimo
Herrainpukimon omat tuotteet ovat laadukasta käsityötä ja valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista. Taskuliinat, solmiot, solmukkeet sekä huivit tulevat Comon alueelta Pohjois-Italiasta. Lepolestimme ovat käsittelemätöntä setripuuta, joka antaa tuotteelle upean tuoksun.
Kuvaus

Herrainpukimon suositut, jämäkät setripuusta valmistetut lepolestit pitävät laatukengät muodossaan, imevät kosteuden ja antavat kengälle hyvän ominaistuoksun.

Setripuisten lepolestien säännöllinen käyttö kengissä varmistaa sekä kenkien siistin ulkoasun sekä kestävyyden. Parhaiten kengät säilyvät, mikäli käytätte kenkiä korkeintaan päivän kerrallaan. Lepolestit kuivattavat kengät huoneenlämmössä, kenkien kuivattaminen kuumentamalla vähentää niiden käyttöikää runsaasti.

Käytä lepolestien lisäksi pintanahkakengissä kenkävoidetta kenkien joustavuuden ja vedenpitävyyden ylläpitämiseksi ja kiilloketta suojaamaan kengän pintaa. Mokkakengissä käytä suojasumutetta suojaamaan vedeltä ja mokkaharjaa nukan ylläpitämiseksi.

Oikein käytettynä lepolestit, kenkien säännöllinen hoito ja suutarilla tehdyt pienet korjaukset ongelmien alkuvaiheessa antavat laatukengille vuosikymmenien käyttöiän.

Koko-opas: Mitoituksemme lesteissä on suurehko. ja se on huomioitu tässä taulukossa Liian kireä lepolesti venyttää kenkää, oikean kokoinen lesti pitää kengän ryhdissä ja suoristaa sen, mutta ei venytä. Ohessa ohjeellinen taulukko, joka pätee useimpiin valmistajiin miesten englantilaisella kenkämitoituksella. Jos jalkasi on kahden koon välissä, valitse kahdesta vaihtoehdosta pienempi.

UK-koko   Oikea lepolestikoko
6-7½ 39-40
8-8½ 41-42
9-9½ 43-44
10-11 45-46
11.5-13 47-48
Ominaisuudet
Tuotemerkki: Herrainpukimo

Saatavuus: Heti varastosta

39,00 €
Koko:

* Pakolliset tiedot

39,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Stetson Traveller Fedorahattu, khaki

  Normaali hinta: 139,00 €

  Sinun hintasi: 69,50 €

 • Kenkävoide
  19,00 €
 • Kiilloke
  14,00 €
 • Boot Black, kengänpohjan hoitoaine
  20,00 €
 • Boot Black Balalaika-kengänhuoltosarja
  179,00 €

Back to top