Herrainpukimon Lepolestipaketti

100,00 

Suositut lepolestimme ovat saatavana myös pakettihintaan 3 paria/100e. Halutut koot valitaan alta valikosta, myös useamman kuin yhden koon tilaaminen on mahdollista. Voitte mainita tilauksen lisätietokentässä oman kenkien koon, joihin olette tilaamassa lestejä niin voimme tarvittaessa varmistaa, että saatte juuri oikeat koot.

Herrainpukimon suositut, jämäkät setripuusta valmistetut lepolestit pitävät laatukengät muodossaan, imevät kosteuden ja antavat kengälle hyvän ominaistuoksun.

Setripuisten lepolestien säännöllinen käyttö kengissä varmistaa sekä kenkien siistin ulkoasun sekä kestävyyden. Parhaiten kengät säilyvät, mikäli käytätte kenkiä korkeintaan päivän kerrallaan. Lepolestit kuivattavat kengät huoneenlämmössä, kenkien kuivattaminen kuumentamalla vähentää niiden käyttöikää runsaasti.

Käytä lepolestien lisäksi pintanahkakengissä kenkävoidetta kenkien joustavuuden ja vedenpitävyyden ylläpitämiseksi ja kiilloketta suojaamaan kengän pintaa. Mokkakengissä käytä suojasumutetta suojaamaan vedeltä ja mokkaharjaa nukan ylläpitämiseksi.

Oikein käytettynä lepolestit, kenkien säännöllinen hoito ja suutarilla tehdyt pienet korjaukset ongelmien alkuvaiheessa antavat laatukengille vuosikymmenien käyttöiän.

Koko-opas: Mitoituksemme lesteissä on suurehko. ja se on huomioitu tässä taulukossa. Liian kireä lepolesti venyttää kenkää, oikean kokoinen lesti pitää kengän ryhdissä ja suoristaa sen, mutta ei venytä. Ohessa ohjeellinen taulukko, joka pätee useimpiin valmistajiin miesten englantilaisella kenkämitoituksella. Jos jalkasi on kahden koon välissä, valitse kahdesta vaihtoehdosta pienempi.

UK-koko Oikea lepolestikoko
6-7½ 39-40
8-8½ 41-42
9-9½ 43-44
10-11 45-46
11.5-13 47-48
Tyhjennä valinta
- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): 1164-lepolestipaketti Osasto: