Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/kahden-paidan-lahjakortti.html
kaksi paitaa
Katso kuva suurena

Kaksi mittatilauspaitaa

Kuvaus

Olemme Herrainpukimolla tehneet suomalaisten vartaloille yli 6500 mittatilauspaitaa, ja kokemuksemme kautta olemme löytäneet parhaat ratkaisut ja kankaat kaikkeen käyttöön. Mittatilauspaita valmistetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ottamilla mitoilla ja tuotteessa on täysi tyytyväisyystakuu.

Tuotteen ominaisuudet:

 • Kaksi Essentielle-luokan mittapaitaa erityishintaan.
 • Herrainpukimon mittapaita on korkealaatuinen, asiakkaalle yksilöllisesti euroopassa valmistettu paita.
 • Paitamme valmistetaan luonnonmateriaaleista ja mitoitetaan antamaan asiakkaalle sekä tyylikäs ulkonäkö että paras mahdollinen käyttömukavuus. Paidan yksityiskohdat kuten kaulus- ja kalvosintyyppi, napit, helmamuoto sekä mahdolliset taskut ovat vapaasti valittavissa. Kirjailtu nimikointi sisältyy hintaan.
 • Kangasvaihtoehtoina ovat kaikki Essentielle-sarjan kankaat. Valikoimassamme on paljon erilaisia oxford-kankaita, juhlavia popliinikankaita sekä twill-kankaita yksivärisenä, raita- ja ruutukuoseilla.

Tilaus ja toimitus

Tuotteen tilaaminen onnistuu pelkästään verkkokaupasta ostamalla, mikäli olette aiemmin ostaneet meiltä paitoja. Uusi paita tulee oletuksena samoilla mitoilla kuin edellinen paitanne. Mikäli haluatte istuvuuteen muutoksia, voitte mainita siitä lisätietokentässä toimitusvaihtoehdot -kohdassa alempana tällä sivulla.

Yksityiskohdat on valmiiksi valittu paidan henkeen ja tyyliin sopivaksi Herrainpukimon tuhansien myytyjen paitojen tuoman kokemuksen kautta. Tämän helpompaa vaatekaapin laajentaminen mittatilaustuotteilla ei voi olla.

Paitojen toimitusaika on 5-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Ominaisuudet

Saatavuus: Heti varastosta

Normaali hinta: 260,00 €

Sinun hintasi: 200,00 €

* Pakolliset tiedot

Normaali hinta: 260,00 €

Sinun hintasi: 200,00 €

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Partaterä, Astra Superior Platinum, 100 kpl
  19,00 €
 • Sanders Stockholm, musta
  290,00 €
 • Neulesolmio, oliivinvihreä

  Normaali hinta: 69,00 €

  Sinun hintasi: 34,50 €

 • Stetson Hatteras newsboy cap, Woolrich, harmaa kalanruotokuvio

  Normaali hinta: 79,00 €

  Sinun hintasi: 39,50 €

Back to top