Kaksi identtistä mittatilauspaitaa

260,00 

Olemme Herrainpukimolla tehneet suomalaisten vartaloille yli 6500 mittatilauspaitaa, ja kokemuksemme kautta olemme löytäneet parhaat ratkaisut ja kankaat kaikkeen käyttöön. Mittatilauspaita valmistetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ottamilla mitoilla ja tuotteessa on täysi tyytyväisyystakuu.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Kaksi identtistä mittapaitaa – säästä tilaamalla kaksi kerralla!
  • Herrainpukimon mittapaita on korkealaatuinen, asiakkaalle yksilöllisesti euroopassa valmistettu vaate.
  • Paitamme valmistetaan luonnonmateriaaleista ja mitoitetaan antamaan asiakkaalle sekä tyylikäs ulkonäkö että paras mahdollinen käyttömukavuus. Paidan yksityiskohdat kuten kaulus- ja kalvosintyyppi, napit, helmamuoto sekä mahdolliset taskut ovat vapaasti valittavissa. Kirjailtu nimikointi sisältyy hintaan.
  • Kangasvaihtoehtoina ovat kaikki tehdas- ja tilausvalikoimamme kankaat. Valikoimassamme on paljon erilaisia oxford-kankaita, juhlavia popliinikankaita sekä twill-kankaita yksivärisenä, raita- ja ruutukuoseilla. Myös pellava- ja denim-paidat onnistuvat.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): kahden-identtisen-paidan-lahjakortti-kahden-identtisen-paidan-lahjakortti Osasto:

Kuvaus

Tilaus ja toimitus

Tuotteen tilaaminen onnistuu verkkokaupasta ostamalla ilman käyntiä toimipisteellämme, mikäli olette aiemmin ostaneet meiltä paitoja. Uusi paita tulee oletuksena samoilla mitoilla kuin edellinen paitanne. Mikäli haluatte istuvuuteen muutoksia, voitte mainita siitä lisätietokentässä toimitusvaihtoehdot -kohdassa alempana tällä sivulla.

Yksityiskohdat on valmiiksi valittu paidan henkeen ja tyyliin sopivaksi Herrainpukimon tuhansien myytyjen paitojen tuoman kokemuksen kautta. Tämän helpompaa vaatekaapin laajentaminen mittatilaustuotteilla ei voi olla.

Paitojen toimitusaika on 5-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Mikäli haluatte tuotteen lahjakorttina, toimitusaika on 1-2 arkipäivää.