Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/kahden-identtisen-paidan-lahjakortti.html
Katso kuva suurena

Kaksi identtistä mittatilauspaitaa

Kuvaus

Olemme Herrainpukimolla tehneet suomalaisten vartaloille yli 5000 mittatilauspaitaa, ja kokemuksemme kautta olemme löytäneet parhaat ratkaisut ja kankaat kaikkeen käyttöön. Mittatilauspaita valmistetaan ammattitaitoisen henkilökuntamme ottamilla mitoilla ja tuotteessa on täysi tyytyväisyystakuu.

Tuotteen ominaisuudet:

 • Kaksi identtistä mittapaitaa - säästä tilaamalla kaksi kerralla!
 • Herrainpukimon mittapaita on korkealaatuinen, asiakkaalle yksilöllisesti euroopassa valmistettu vaate.
 • Paitamme valmistetaan luonnonmateriaaleista ja mitoitetaan antamaan asiakkaalle sekä tyylikäs ulkonäkö että paras mahdollinen käyttömukavuus. Paidan yksityiskohdat kuten kaulus- ja kalvosintyyppi, napit, helmamuoto sekä mahdolliset taskut ovat vapaasti valittavissa. Kirjailtu nimikointi sisältyy hintaan.
 • Kangasvaihtoehtoina ovat kaikki tehdasvalikoimamme kankaat (tilauskankaista 20€/paita lisähinta). Valikoimassamme on paljon erilaisia oxford-kankaita, juhlavia popliinikankaita sekä twill-kankaita yksivärisenä, raita- ja ruutukuoseilla.

Tilaus ja toimitus

Tuotteen tilaaminen onnistuu pelkästään verkkokaupasta ostamalla, mikäli olette aiemmin ostaneet meiltä paitoja. Uusi paita tulee oletuksena samoilla mitoilla kuin edellinen paitanne. Mikäli haluatte istuvuuteen muutoksia, voitte mainita siitä lisätietokentässä toimitusvaihtoehdot -kohdassa alempana tällä sivulla.

Yksityiskohdat on valmiiksi valittu paidan henkeen ja tyyliin sopivaksi Herrainpukimon tuhansien myytyjen paitojen tuoman kokemuksen kautta. Tämän helpompaa vaatekaapin laajentaminen mittatilaustuotteilla ei voi olla.

Paitojen toimitusaika on 5-6 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme. Saatte meiltä ilmoituksen, kun paita on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).

Ominaisuudet

Saatavuus: Heti varastosta

260,00 €

* Pakolliset tiedot

260,00 €
TUTUSTU MYÖS NÄIHIN
Left Right
 • Sanders Stockholm, musta
  290,00 €
 • Neulesolmio, oliivinvihreä
  69,00 €
 • Stetson Hatteras newsboy cap, Woolrich, harmaa kalanruotokuvio
  79,00 €

Back to top