Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
herrainpukimo.fi/jalkineet/sanders-stockholm-espresso.html
Katso kuva suurena

Sanders Stockholm, espresso

Sanders & Sanders Ltd

Sanders & Sanders Ltd
Sanders on perinteikäs vuonna 1873 perustettu Northamptonshiressä sijaitseva kenkävalmistaja. Kengät valmistetaan alusta loppuun Englannissa laadukkaista eurooppalaisista materiaaleista. Useimmat mallit ovat Goodyear Welt -menetelmällä valmistettuja ja täysin korjattavalla rakenteella.
Kuvaus

Sandersin Stockholm on perinteitä kunnioittaen Englannissa käsintehty laadukas oxford -täysnahkakenkä.

Stockholm on tehty täysin huollettavalla Goodyear Welt -menetelmällä, joten kengän pohjan pystyy uusimaan ja tarpeen mukaan vaihtamaan. Kengän elinikä on useita kymmeniä vuosia, mikäli kengät pitää rasvassa ja huoltaa ajallaan.

Herrainpukimo suosittelee Stockholmia (tai vaihtoehtoisesti Helsinkiä) ruskeana ja mustana jokaisen herrasmiehen kenkäkokoelmaan.

Stockholm on monipuolinen kenkä, sillä se sopii virallisuutensa puolesta lähes minkä tahansa juhlapuvun kanssa, mutta ei tunne itseään vieraaksi toimistossa tai siisteihin arkivaatteisiin yhdistettynä.

Mikäli kengillä on tarkoitus tarpoa Suomen ilmastossa ulkosalla paljon, suosittelemme Stockholmin sijaan Helsinkiä, joka on kumipohjalla.

Lestin koko F = normaali leveys.Jos kenkää ei ole heti tilattavissa verkkokaupasta, voitte tehdä tilauksen tuotesivun "Kysy" -napin kautta, sähköpostitse info@herrainpukimo.fi tai puhelimitse +358 2 4808 1611 . Toimitusaika on 2-4 viikkoa, mikäli mallia on valmistajalta saatavana. Kengät voi sovittaa ennen ostopäätöstä."

Ominaisuudet
Tuotemerkki: Sanders

Saatavuus: Heti varastosta

290,00 €
Koko:

* Pakolliset tiedot

290,00 €

Back to top