Mittatilauspuku, Loro Piana Four Seasons

1 400,00 

Italialaisesta Loro Pianan Four Seasons -villakankaasta valmistettu Herrainpukimon mittatilauspuku on täydellinen valinta äärimmäisen korkeaa laatua arvostavalle. Värejä ja kuoseja on useita tummansinisestä ja harmaan eri sävyistä liituraitaan sekä ruutuihin. Kangaspaino 260g/m2, S’130. Erittäin pehmeästi laskeutuva, luonnollisella kiillolla varustettu kangas on rypistymättömyytensä ansiosta huoleton valinta ja erottuu eleettömällä eleganssillaan edukseen.

Puvun yksityiskohdat vuorikangasta ja nappeja myöten ovat vapaasti valittavissa. Takin voi halutessaan tilata kaksirivisenä. Puku valmistetaan Herrainpukimon tapaan luonnollisesti laadukkaalla irtoliinarakenteella.

Hinnat alkaen:

  • 2-osainen puku: 1400€
  • 3-osainen puku: 1700€
  • Lisähousut pukuun: 400€

Herrainpukimon Loro Piana -kankaiset mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): HPLoroPianaFourSeasons-hploropianafourseasons Osasto:

Kuvaus

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä.

Lahjakortti

Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi. Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet hoidamme ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

  • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 – 3 arkipäivää
  • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
  • noudettuna Turun myymälästä saman päivän aikana (ti – pe klo 14 – 18 ja la klo 12 – 16. Sovittaessa voi noutaa arkisin aiemminkin)

Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).