Mittatilauspuku, Holland & Sherry tweed

1 200,00 

Holland & Sherryn tweedkankaasta valmistettu Herrainpukimon mittatilauspuku tuo palan rustiikkista klassisuutta elämään! Holland & Sherryn Sherry Tweed-kangaspakka tarjoaa laajan valikoiman eri kuoseja ja värejä jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Tweedpuku on erittäin monikäyttöinen, sen osien ollessa helposti yhdisteltävissä vaikkapa farkkujen tai vakosametin kanssa.

Puvun yksityiskohdat vuorikangasta ja nappeja sekä mahdollisia kyynärpaikkoja myöten ovat vapaasti valittavissa. Puku valmistetaan Herrainpukimon tapaan luonnollisesti laadukkaalla irtoliinarakenteella.

Hinnat alkaen:
Sherry Tweed:

  • 2-osainen puku: 1200€
  • 3-osainen puku: 1400€
  • Lisähousut pukuun: 450€

Herrainpukimon tweedtakit alkaen 800€. Valikoima sisältää Harris Tweediä sekä laajan valikoiman muita englantilaisia tweed-kankaita.

Tuote toimitetaan verkkokaupastamme kaksiosaisen puvun lahjakorttina. Mikäli haluat laajentaa puvun kolmiosaiseksi, ilmoita tästä tilauslomakkeen kommenttikentässä.

Herrainpukimon kaikki mittatilauspuvut ovat sekä materiaaliensa että käsityön osalta valmistettu EU:ssa.

- +
Lisää toivelistalle

Jaa:

Tuotetunnus (SKU): HStweed-holland-sherry-tweedpuku Osasto:

Kuvaus

Tilaus

Ostaessanne tuotteen verkkokaupasta soitamme teille ja varaamme teille tuotteen tilaamiseen ajan tai tilaamme teille tuotteen etänä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa teitä tyylillisesti parhaisiin ratkaisuihin mittauksen yhteydessä. Halutessanne toimitamme tuotteen lahjakorttina käytettäväksi.

Lahjakortti

Tuotteen voi ostaa myös lahjakorttina myöhemmin käytettäväksi tai lahjaksi. Jos lahjakortin saajan nimeä ei ole mainittu, jätämme lahjakortin nimikentän tyhjäksi.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja käytettävissä Turun ja Helsingin myymälässämme.

Huomioittehan, että mittatilaustuotteet hoidamme ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse +358 2 4808 1611 tai sähköpostitse info@herrainpukimo.fi .

Lahjakorttien toimitustavat ja toimitusajat

  • postitse kirjeenä, toimitusaika 1 – 3 arkipäivää
  • sähköpostitse tulostettava lahjakortti, toimitusaika 1 arkipäivä (kiiretapauksessa otattehan yhteyttä meihin soittamalla numeroon +358 2 4808 1611)
  • noudettuna Turun myymälästä saman päivän aikana (ti – pe klo 14 – 18 ja la klo 12 – 16. Sovittaessa voi noutaa arkisin aiemminkin)

Mittatilauspuvun toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sesonkiaikana on hyvä varautua 1-2 viikkoa pidempään toimitusaikaan. Lue lisää toimitusehdoistamme.
Saatte meiltä ilmoituksen, kun tuote on noudettavissa myymälästämme tai voimme toimittaa sen myös postitse (toimitus sisältyy hintaan).